Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=41848
MOB:2002/4
Szerzők:Kocsis, I.; Lugasi, A.; Hagymási, K.; Kéry, Á.; Fehér, J.; Szőke, É.; Blázovics, A.
Tárgyszavak:HYPERLIPIDAEMIA; TÁPLÁLÉK
Folyóirat:Acta Alimentaria - 2002. 31. évf. 2. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/066/066-overview.xml]


  Beneficial properties of black radish root (Raphanus sativus L. var. niger) squeezed juice in hyperlipidemic rats : biochemical and chemiluminescence measurements / I. Kocsis [et al.]
  Bibliogr.: p. 190. - Abstr. eng.
  In: Acta Alimentaria. - 2002. 31. évf. 2. sz., p. 185-190. : ill.