Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

FEHďż˝RJďż˝K, Tďż˝PLďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
3.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
4.  Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
5.  Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
6.  Csökkentett fehérjetartalmú étrend idült vesebetegségben szenvedő betegeknél
7.  Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
8.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
9.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
10.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
11.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
12.  A gyermekkori táplálékfehérje allergia
13.  Hogyan befolyásolja a táplálék zsír és/vagy fehérjetartalma a postprandialis hyperglykaemiát? Prandialis inzulinbólus algoritmusok pumpakezelésben részesülő 1-es típusú diabeteses gyermekekben
14.  A kisdedek optimális táplálása, restriktív diéták
15.  Klinikai táplálás az intenzív osztályon: az EuroPN-vizsgálat magyarországi eredményei
16.  Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
17.  Metabolikus programozás és fehérjebevitel
18.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
19.  Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
20.  Szérum-prealbuminszintek összehasonlító vizsgálata dializált betegekben
21.  A táplálék fehérjetartalma és a krónikus vesebetegség progressziója : Nagy esetszámú, kontrollált vizsgálat nem valószínűsíti a bevitel korlátozásának előnyét
22.  Állati eredetű fehérjék közötti keresztallergia felismerések jelentősége
23.  Az étrendi kezelés jelentősége és lehetőségei krónikus vesebetegségben
24.  Új élelmiszerek allergén kockázatai
25.  Újabb adatok az anyatej fehérje és nem fehérje nitrogén összetevőiről
26.  Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez

  Mind kijelölve: