Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

FEHďż˝RJďż˝K, Tďż˝PLďż˝Lďż˝K - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
3.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
4.  Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
5.  Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
6.  Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
7.  Csökkentett fehérjetartalmú étrend idült vesebetegségben szenvedő betegeknél
8.  Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
9.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
10.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
11.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
12.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
13.  Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
14.  A gyermekkori táplálékfehérje allergia
15.  Hogyan befolyásolja a táplálék zsír és/vagy fehérjetartalma a postprandialis hyperglykaemiát? Prandialis inzulinbólus algoritmusok pumpakezelésben részesülő 1-es típusú diabeteses gyermekekben
16.  A kisdedek optimális táplálása, restriktív diéták
17.  Klinikai táplálás az intenzív osztályon: az EuroPN-vizsgálat magyarországi eredményei
18.  Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
19.  Metabolikus programozás és fehérjebevitel
20.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
21.  Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
22.  Sportélelmiszerek: honnan hová?
23.  Szérum-prealbuminszintek összehasonlító vizsgálata dializált betegekben
24.  A táplálék fehérjetartalma és a krónikus vesebetegség progressziója : Nagy esetszámú, kontrollált vizsgálat nem valószínűsíti a bevitel korlátozásának előnyét
25.  Állati eredetű fehérjék közötti keresztallergia felismerések jelentősége
26.  Az étrendi kezelés jelentősége és lehetőségei krónikus vesebetegségben
27.  Új élelmiszerek allergén kockázatai
28.  Újabb adatok az anyatej fehérje és nem fehérje nitrogén összetevőiről
29.  Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez

  Mind kijelölve: