| 1. | | | 0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
|
| 2. | | | Alternatív fehérjeforrások sütőipari felhasználása
|
| 3. | | | Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
|
| 4. | | | Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
|
| 5. | | | Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
|
| 6. | | | Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
|
| 7. | | | Csökkentett fehérjetartalmú étrend idült vesebetegségben szenvedő betegeknél
|
| 8. | | | Egysejtfehérjék beépítése gyulladásos bélbetegek diétájába
|
| 9. | | | Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
|
| 10. | | | Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
|
| 11. | | | Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
|
| 12. | | | Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
|
| 13. | | | Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
|
| 14. | | | A gyermekkori táplálékfehérje allergia
|
| 15. | | | Hogyan befolyásolja a táplálék zsír és/vagy fehérjetartalma a postprandialis hyperglykaemiát? Prandialis inzulinbólus algoritmusok pumpakezelésben részesülő 1-es típusú diabeteses gyermekekben
|
| 16. | | | A kisdedek optimális táplálása, restriktív diéták
|
| 17. | | | Klinikai táplálás az intenzív osztályon: az EuroPN-vizsgálat magyarországi eredményei
|
| 18. | | | Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
|
| 19. | | | Metabolikus programozás és fehérjebevitel
|
| 20. | | | A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
|
| 21. | | | Sarcopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel
|
| 22. | | | Sportélelmiszerek: honnan hová?
|
| 23. | | | Szérum-prealbuminszintek összehasonlító vizsgálata dializált betegekben
|
| 24. | | | A táplálék fehérjetartalma és a krónikus vesebetegség progressziója : Nagy esetszámú, kontrollált vizsgálat nem valószínűsíti a bevitel korlátozásának előnyét
|
| 25. | | | Állati eredetű fehérjék közötti keresztallergia felismerések jelentősége
|
| 26. | | | Az étrendi kezelés jelentősége és lehetőségei krónikus vesebetegségben
|
| 27. | | | Új élelmiszerek allergén kockázatai
|
| 28. | | | Újabb adatok az anyatej fehérje és nem fehérje nitrogén összetevőiről
|
| 29. | | | Újabb szempontok a fehérjék táplálkozási megítéléséhez
|