Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZER-TARTďż˝SITďż˝ SZEREK - Kapcsolódó tételek
1.
A 2019-es év kontakt "non-allergénje": a parabén
2.
Aflatoxin termelő Aspergillus fajok érzékenysége különböző illóolaj kezelésekre in vitro
3.
Enzimek alkalmazása élelmiszer-antioxidánsként
4.
A feketeköménymag-olaj antimikrobás hatásának vizsgálata Staphylococcus aureus törzseken
5.
A konzerválószerek mint környezeti kontakt allergének szenzibilizáló hatásának vizsgálata 2007-2016
6.
Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
7.
Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
8.
Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI