Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=59054
MOB:1996/6
Szerzők:Pálfi Ágnes; Mayer A. S.; Isaksen, A.
Tárgyszavak:ANTIOXIDÁNSOK; ENZYMEK; ÉLELMISZER-TARTÓSITÓ SZEREK
Folyóirat:Műszaki információ. Biotechnológia - 1996. 1. sz.


  Enzimek alkalmazása élelmiszer-antioxidánsként / Pálfi Ágnes
  Eredeti szerző és cím: Mayer A. S.-Isaksen, A.: Application of enzymes as food antioxidants == Trends in Food Science and Technology, 6. k. 9. sz. 1995. p. 300-304.
  In: Műszaki információ. Biotechnológia. - ISSN 0231-1305. - 1996.  1. sz., p. 17-21.