Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER-FELDOLGOZďż˝ IPAR - Kapcsolódó tételek


1.  Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
2.  Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
3.  A ciklodextrinek, mint a legsokoldalúbb makrociklusok
4.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
5.  Egészségmegőrző baktériumok
6.  Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
7.  A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
8.  Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége
9.  Korszerű, összetett tisztító- és fertőtlenítőszerek az élelmiszeriparban
10.  Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra
11.  Milyen jövője van a személyre szabott élelmiszereknek?
12.  A NIR/NIT spektroszkópia alkalmazása az élelmiszerminősítésben
13.  Reformuláció és felelős reklámozás megjelenése a mindennapokban
14.  Rovarőrleménnyel dúsított gluténmentes kölestészták fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése
15.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
16.  A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
17.  Élelmiszer-csomagolások anyagai a minőségvédelem szolgálatában : 2. r., A csomagolási feladatokat kiszolgáló géprendszerek
18.  Az élelmiszeripar kiemelt célcsoportja: a gyermek
19.  Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása

  Mind kijelölve: