Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZER-FELDOLGOZďż˝ IPAR - Kapcsolódó tételek
1.
Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
2.
A ciklodextrinek, mint a legsokoldalúbb makrociklusok
3.
Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
4.
Egészségmegőrző baktériumok
5.
A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
6.
Korszerű, összetett tisztító- és fertőtlenítőszerek az élelmiszeriparban
7.
Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra
8.
A NIR/NIT spektroszkópia alkalmazása az élelmiszerminősítésben
9.
Reformuláció és felelős reklámozás megjelenése a mindennapokban
10.
Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
11.
A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
12.
Élelmiszer-csomagolások anyagai a minőségvédelem szolgálatában : 2. r., A csomagolási feladatokat kiszolgáló géprendszerek
13.
Az élelmiszeripar kiemelt célcsoportja: a gyermek
14.
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI