Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZER-FELDOLGOZďż˝ IPAR - Kapcsolódó tételek
1.
Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
2.
Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata
3.
A ciklodextrinek, mint a legsokoldalúbb makrociklusok
4.
Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
5.
Egészségmegőrző baktériumok
6.
Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
7.
A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
8.
Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége
9.
Korszerű, összetett tisztító- és fertőtlenítőszerek az élelmiszeriparban
10.
Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra
11.
Milyen jövője van a személyre szabott élelmiszereknek?
12.
A NIR/NIT spektroszkópia alkalmazása az élelmiszerminősítésben
13.
Reformuláció és felelős reklámozás megjelenése a mindennapokban
14.
Rovarőrleménnyel dúsított gluténmentes kölestészták fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése
15.
Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
16.
A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
17.
Élelmiszer-csomagolások anyagai a minőségvédelem szolgálatában : 2. r., A csomagolási feladatokat kiszolgáló géprendszerek
18.
Az élelmiszeripar kiemelt célcsoportja: a gyermek
19.
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI