Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZERBIZTONSÁG - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Acacia rigidula versus other Acacia taxa: An alarming issue in the European novel food regulation and food supplement industry
2.  Aflatoxigenic Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus strains in Hungarian maize fields
3.  Az anyatej mennyisége, tárolási és felolvasztási szabályai
4.  Arzénnal szennyezett talajon termesztett zöldborsó élelmiszerés takarmánybiztonsági megítélése
5.  Baktériumok kommunikációja és annak élelmiszer-tudományi jelentősége
6.  A biológiai kontroll alkalmazási lehetőségei élelmiszer eredetű patogén baktériumok gátlására
7.  Bioélelmiszerek az étrendben
8.  A BSE-vel összefüggő vCJD (variant Creutzfeldt-Jacob Disease), és a megbetegedések megelőzésére tett élelmiszerbiztonsági intézkedések
9.  Clostridium difficile: új élelmiszer-biztonsági veszély?
10.  Csecsemők és kisgyermekek számára készült élelmiszerek hatósági ellenőrzése
11.  Az egységes élelmiszerlánc-felügyelet, hatósági kontroll az élelmiszerláncban Magyarországon
12.  Az Egészség Világnapja, 2015 - Élelmiszerbiztonság
13.  Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás : a hiteles tájékoztatás szerepe
14.  Az első, igazoltan élelmiszer által terjesztett A hepatitis-járvány Magyarországon
15.  Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszere
16.  A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei
17.  Glutaminsav (E 620), nátrium-glutamát (E 621), kálium-glutamát (E 622), kalcium-glutamát (E 623), ammónium-glutamát (E 624) és magnéziumglutamát (E 625) élelmiszer-adalékanyagként való felhasználha...
18.  Intelligens csomagolási megoldások az egészség- és környezettudatosság jegyében
19.  Kereskedelmi forgalomban kapható kapszulás kávék akrilamid tartalma
20.  A klímaváltozás hatása egészségünkre és az egészségügyre Magyarországon
21.  Koronavírusok az élelmiszerekben?
22.  Környezeti szennyezőanyagok és a kémiai élelmiszerbiztonság
23.  Különböző chipsek akrilamid-tartalmának és fogyasztási gyakorlatának vizsgálata
24.  A melamin-botrány és annak következményei
25.  Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?
26.  Nagyhatékonyságú szermaradék-vizsgálat: antibakteriális szerek meghatározása élelmiszerekből folyadékkromatográfiás szűrő és megerősítő módszerekkel
27.  A Népesedési Kerekasztal felhívása
28.  Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MS-rendszerrel
29.  Növényvédőszer-maradék vizsgálata Magyarországon 1967 és 2015 között
30.  Rendkívül sikeres volt az immár 20 éves Hungalimentaria konferencia és szakkiállítás
31.  Szemelvények az élelmiszerbiztonság történelméből
32.  Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel
33.  A tej hőkezelésének élelmiszer-biztonsági és energetikai vizsgálata
34.  A tojással és tojásalapú készítményekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági szabályokról : közétkeztetésben, vendéglátásban dolgozók számára : módszertani levél 2000/1
35.  Tudatos élelmiszervásárlás
36.  Tájékoztató az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Testület megalakulásáról
37.  Tőgyegészségügyi vizsgálatok egy hazai magyartarka kisgazdaságban; élelmiszerbiztonsági összefüggések
38.  Több millió kórokozó a sütiben : baktériumok az élelmiszerekben
39.  A vadhús közfogyasztásának története és élelmiszerláncbiztonsági előírásai Magyarországon : irodalmi áttekintés
40.  Veszélyes anyagok és veszélyes készítmények felhasználásának engedélyezése az élelmiszeriparban, élelmiszer-kereskedelemben és a vendéglátásban
41.  Vírus a levesben? : biológiai veszélyforrások az élelmiszerekben
42.  Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
43.  A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
44.  Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
45.  Az állatok takarmányozása és az emberek táplálkozása
46.  Általános iskolás gyerekek élelmiszer-biztonsági tudásszintje és tudatossága
47.  Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése
48.  Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
49.  Élelmiszerbiztonság : avagy Hazudhat-e a leves a népegészségügyi programban?
50.  Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>