Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
2.
Covid-19-fertőzést követő időszak táplálkozási ajánlásai élsportolók számára
3.
A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
4.
Egészségértés-és életminőség mérése és a gluténmentes gabonák ismerete cöliákiás egyének körében
5.
A humán klinikai vizsgálat, mint módszer szerepe, helye és gyakorlati tapasztalatai a táplálkozástudományi kutatásokban
6.
Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
7.
Pajzsmirigybetegségek dietoterápiája
8.
SEAFOOD TOMORROW - Fenntartható tengeri haltermékek az egészség szolgálatában
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI