Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
2.  Covid-19-fertőzést követő időszak táplálkozási ajánlásai élsportolók számára
3.  A dietetikusi hivatás értékelése az egyetemi hallgató és a gyakorló szakember oldaláról
4.  Egészségértés-és életminőség mérése és a gluténmentes gabonák ismerete cöliákiás egyének körében
5.  A humán klinikai vizsgálat, mint módszer szerepe, helye és gyakorlati tapasztalatai a táplálkozástudományi kutatásokban
6.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
7.  Pajzsmirigybetegségek dietoterápiája
8.  SEAFOOD TOMORROW - Fenntartható tengeri haltermékek az egészség szolgálatában

  Mind kijelölve: