Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2013. 22. �vf. 4. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Az elhízás biológiája: a táplálékfelvétel központi idegrendszeri szabályozása
2.
Gimnáziumi tanulók táplálkozásának és az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteinek vizsgálata : 1. r.
3.
Kenyerek és pékáruk valós beltartalmi értékei a tápanyagtáblázatban szereplő adatokhoz viszonyítva
4.
Kis szénhidráttartalmú diétát folytatók felmérése
5.
A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
6.
Organikus és nem organikus nyersanyagok összehasonlító vizsgálata
7.
A terhességi cukorbetegség és dietetikai vonatkozásai, diagnosztika-terápia
8.
Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
9.
Újra a tejfehérje-allergiáról
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI