Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2013. 22. �vf. 4. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Az elhízás biológiája: a táplálékfelvétel központi idegrendszeri szabályozása
2.  Gimnáziumi tanulók táplálkozásának és az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteinek vizsgálata : 1. r.
3.  Kenyerek és pékáruk valós beltartalmi értékei a tápanyagtáblázatban szereplő adatokhoz viszonyítva
4.  Kis szénhidráttartalmú diétát folytatók felmérése
5.  A mustármag fehérjetartalmának és a fehérje aminosav-összetételének vizsgálata
6.  Organikus és nem organikus nyersanyagok összehasonlító vizsgálata
7.  A terhességi cukorbetegség és dietetikai vonatkozásai, diagnosztika-terápia
8.  Az étkezési csírák fogyasztási gyakorisága
9.  Újra a tejfehérje-allergiáról

  Mind kijelölve: