Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2012. 21. �vf. 5-6. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Aktuális diétás irányelvek a magas vérnyomásban szenedő betegek kezelésében
2.  A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
3.  Cukorpótlókkal és mesterséges édesítőszerekkel készült piskóták érzékszervi vizsgálata
4.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
5.  Az elmúlt évek jogszabályi változásainak hatása a szociális intézményekben élők tápláltsági állapotára
6.  Időskori izomtömegvesztés megelőzése és kezelése táplálásterápiával
7.  A kenyérfélék sótartalmának csökkentése
8.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
9.  A MDOSZ XIII. Szakmai Konferenciája, 2012. november 17., Budapest
10.  Nikkelallergia-diéta(?)
11.  Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
12.  Sajtok fagyasztása különböző módszerekkel
13.  A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
14.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben

  Mind kijelölve: