Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2012. 21. �vf. 5-6. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Aktuális diétás irányelvek a magas vérnyomásban szenedő betegek kezelésében
2.
A bogyós gyümölcsökből készült készítmények Rezveratrol-, rutin- és kvercetintartalmának meghatározása
3.
Cukorpótlókkal és mesterséges édesítőszerekkel készült piskóták érzékszervi vizsgálata
4.
Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
5.
Az elmúlt évek jogszabályi változásainak hatása a szociális intézményekben élők tápláltsági állapotára
6.
Időskori izomtömegvesztés megelőzése és kezelése táplálásterápiával
7.
A kenyérfélék sótartalmának csökkentése
8.
A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
9.
A MDOSZ XIII. Szakmai Konferenciája, 2012. november 17., Budapest
10.
Nikkelallergia-diéta(?)
11.
Olajos magvak bioaktív összetevőinek kromatográfiás vizsgálata
12.
Sajtok fagyasztása különböző módszerekkel
13.
A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
14.
Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI