Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY - Kapcsolódó tételek


1.  Aminosavak és biogén aminok analízise a táplálkozástudomány szolgálatában
2.  Antioxidants in Selected Foods and Beverages and their Role in Prevention of Diseases
3.  Beszámoló a Három Ország 15. Online Táplálkozástudományi Konferenciájáról : Dreiländertagung der DGE, ÖGE und SGE, 2020. November 19-20.
4.  Dr. Soós Aladár - a magyar dietetikai rendszer megalapítója
5.  A fruktóz története
6.  A gyermekgyógyászati táplálkozástudomány kihívásai a XXI. század elején
7.  Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
8.  A humán klinikai vizsgálat, mint módszer szerepe, helye és gyakorlati tapasztalatai a táplálkozástudományi kutatásokban
9.  In vitro humán emésztési modellek alkalmazása a táplálkozástudomány területén
10.  Kókusz- és pálmazsír
11.  A megújuló táplálkozástudomány
12.  Mikroműanyag: új veszélyforrás
13.  Az OGYÉI szerepvállalása a pandémia és táplálkozástudomány tükrében : aktualitások az élelmezés- és táplálkozástudomány területéről
14.  Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából
15.  Soós Aladár professzor munkássága a modern táplálkozástudomány perspektívájából
16.  Táplálkozásgenomika jelene és jövője
17.  Élelmezés és táplálkozás-egészségtan
18.  Életfa Program a Magyar Táplálkozástudományi Társaság Vándorgyűlésén : Balatonöszöd, 2012. október 4-6.
19.  Az őszi búza ásványianyagtartalmának értékelése az új vizsgálatok tükrében/eredményeként

  Mind kijelölve: