Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Lichthammer Adrienn - Kapcsolódó tételek


1.  Az antropometriás mérőmódszerek technikája
2.  Csillagfürt - hogyan kerül az élelmiszereinkbe?
3.  Dietetikusképzési programok elemzése
4.  Dietetikusok szerepe az alapellátásban, avagy mi dolgunk lehet a háziorvosokkal : miért volna fontos az együttműködés?
5.  Divatkúrák - fogyókúrák
6.  A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
7.  Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
8.  Fogyókúrák és megítélésük
9.  Gyermekek folyadékfogyasztási szokásainak és a folyadékkal felvett energiamennyiségének vizsgálata
10.  Az időskori hidratációs állapot felmérése szociális otthonokban
11.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
12.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 1. r., Mesés táplálkozási elemek
13.  Kisgyermekek egészséges táplálkozásra nevelése gyermekmesék segítségével : 2. r., Egészségnevelő projektek áttekintése
14.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
15.  Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata
16.  A magyar és az osztrák lakosság tápanyagfelvételi értékeinek összehasonlító vizsgálata
17.  A magyar és osztrák lakosság étkezési szokásainak összehasonlító bemutatása
18.  A metilglioxál metabolizmus szerepe 2-es típusú cukorbetegségben és szövődményeiben
19.  Paleodiéta, avagy mikor táplálkozunk egészségesebben?
20.  Szarvashús az étrendünkben
21.  A tudásszint változása oktatás hatására, valamint a változtatási hajlandóság megítélése középiskolások körében
22.  Történeti népek szájpatológiai elemzése és összehasonlítása a táplálkozással
23.  Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
24.  Új utak a dietetikusok oktatásában
25.  Új utak a dietetikusok oktatásában

  Mind kijelölve: