Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

TOJďż˝S - Kapcsolódó tételek


1.  Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
2.  Baromfi-immunglobulinok lehetséges alkalmazásai a mikotoxin-környezetterhelések és a humánérintettség fókuszában
3.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
4.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
5.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
6.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
7.  A fipronilos tojásbotrány vásárlói magatartásra gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon
8.  Minőségi paraméterek változásának nyomonkövetése a tojás tárolása során
9.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
10.  Természetes csonterősítő készítmény
11.  A tojás a táplálkozásban
12.  A tojás mint értékes tápanyag : tojásfogyasztási és tojásvásárlási szokások felmérése az Egészségügyi Kar hallgatóinak körében
13.  Tojássztori

  Mind kijelölve: