Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Raposa L. Bence - Kapcsolódó tételek
1.
0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.
Alvási szokások és alvásminőség óvodás- és iskoláskorú gyermekek körében
3.
A CoQ10 fiziológiás jellemzői és a kardiovaszkuláris betegségek epidemiológiai kapcsolata : új távlatok a szív- és érrendszeri hatásmechanizmus megismerésében?
4.
A CoQ10 fiziológiás jellemzői és beteg-táplálkozástani szerepe
5.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
6.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
7.
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
8.
A fenntartható táplálkozás és az OKOSTÁNYÉR-ajánlás kapcsolata
9.
Gyógyfürdő ellátások igénybevételi és finanszírozási mutatói Magyarországon
10.
Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
11.
Kardiotechnikusok helyzete Magyarországon és a low prime alkalmazása coronaria arteria bypass műtét során
12.
A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
13.
Külföldi hallgatók egészségmagatartásának és életmódbeli szokásainak felmérése a COVID-19-pandémia alatt
14.
Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
15.
A mikroorganizmusok hőtűrését befolyásoló tényezők az élelmiszerekben
16.
Nozokomiális infekció kialakulását befolyásoló tényezők vizsgálata intenzív osztályon
17.
Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
18.
A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
19.
Reszinkronizációs készülékkel élő betegek fizikai aktivitásának összehasonlító vizsgálata telemetriás adatok alapján
20.
Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
21.
Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
22.
Ápolók stressz-szintjének és alvásminőségének keresztmetszeti vizsgálata a Covid-19 pandémia idején
23.
Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
24.
Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI