Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Raposa L. Bence - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  Alvási szokások és alvásminőség óvodás- és iskoláskorú gyermekek körében
3.  A CoQ10 fiziológiás jellemzői és a kardiovaszkuláris betegségek epidemiológiai kapcsolata : új távlatok a szív- és érrendszeri hatásmechanizmus megismerésében?
4.  A CoQ10 fiziológiás jellemzői és beteg-táplálkozástani szerepe
5.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
6.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
7.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
8.  A fenntartható táplálkozás és az OKOSTÁNYÉR-ajánlás kapcsolata
9.  Gyógyfürdő ellátások igénybevételi és finanszírozási mutatói Magyarországon
10.  Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
11.  Kardiotechnikusok helyzete Magyarországon és a low prime alkalmazása coronaria arteria bypass műtét során
12.  A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
13.  Külföldi hallgatók egészségmagatartásának és életmódbeli szokásainak felmérése a COVID-19-pandémia alatt
14.  Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
15.  A mikroorganizmusok hőtűrését befolyásoló tényezők az élelmiszerekben
16.  Nozokomiális infekció kialakulását befolyásoló tényezők vizsgálata intenzív osztályon
17.  Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
18.  A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
19.  Reszinkronizációs készülékkel élő betegek fizikai aktivitásának összehasonlító vizsgálata telemetriás adatok alapján
20.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
21.  Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
22.  Ápolók stressz-szintjének és alvásminőségének keresztmetszeti vizsgálata a Covid-19 pandémia idején
23.  Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
24.  Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója

  Mind kijelölve: