| 1. | | | Antioxidánssal, fehérjével és rosttal dúsított álgabona-alapú növényi italok vizsgálata
|
| 2. | | | A bélflóra, az étkezési rostok és probiotikumok szerepe a normális emésztésben
|
| 3. | | | A diétás rostok és a sztatinok hatása a krónikus légúti gyulladásra
|
| 4. | | | Effect of dietary fibres upon some serum minerals (Ca, Mg, Cu, Zn) and tissue integrity in rats with lead poisoning
|
| 5. | | | Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! : 1. r., De mi az "élelmi rost" és mik a bizonyított előnyei?
|
| 6. | | | Egészségünk megőrzésére fogyasszunk több rostgazdag növényi élelmiszert! : 2. r., Mi az "élelmi rost" és mik a bizonyított előnyei?
|
| 7. | | | Gondolatok az élelmi rostokról, táplálkozás-élettani hatásukról és jelentőségükről
|
| 8. | | | Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
|
| 9. | | | Incorporating sprouted chickpea flour in pasta increases brachial artery flow-mediated dilation
|
| 10. | | | Az inulin, egy sokoldalú élelmi rost
|
| 11. | | | A kisgyermekkori székrekedés kezelése : növények és más természetes megoldások
|
| 12. | | | A mikro diétás rostok jelentősége táplálkozásunkban
|
| 13. | | | A rostdús táplálkozás előnyei : valóság vagy mítosz?
|
| 14. | | | A rostfogyasztás előnyös, de a rostbevitel elmarad a javasolttól
|
| 15. | | | A részecskeméret, a diétás (élelmi) rosttartalom és a víztartó kapacitás összefüggéseinek vizsgálata búzakorpában
|
| 16. | | | A székrekedés kezelése
|
| 17. | | | Székrekedés: tévhitek és kezelési lehetőségek
|
| 18. | | | Teljes napi étrendek élelmi (diétás) - rost tartalmának tanulmányozása
|
| 19. | | | Az élelmi rostokból származó zsírsavak élettani hatása
|
| 20. | | | Az élelmirost-bevitel szerepe a prevencióban : új kutatási eredmények
|
| 21. | | | Az élelmiszerek rosttartalmának antioxidáns hatása
|