Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=50818
MOB:1999/5
Szerzők:Horváthné Mosonyi Magda; Sütő Ágnes
Tárgyszavak:BÚZA; ROST (TÁPLÁLKOZÁS); ÉLELMISZERVIZSGÁLAT
Folyóirat:Táplálkozás, Allergia, Diéta - 1999. 4. évf. 1. sz.


  A részecskeméret, a diétás (élelmi) rosttartalom és a víztartó kapacitás összefüggéseinek vizsgálata búzakorpában / Horváthné Mosonyi Magda, Sütő Ágnes
  Bibliogr.: p. 31.
  In: Táplálkozás, Allergia, Diéta. - ISSN 1219-7505. - 1999. 4. évf. 1. sz., p. 26-31.