Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Mďż˝k Erzsďż˝bet - Kapcsolódó tételek


1.  A cisztás fibrózis és dietoterápiája
2.  Diabetesesek dietoterápiájának és önmenedzselésének támogatása mobilapplikációk használatával
3.  A dietetikushallgatók pályaorientációs és munkaerő-mobilitási elképzeléseinek felmérése
4.  Dietetikusképzési programok elemzése
5.  Dietetikusok és dietetikus hallgatók pszichiátriai betegségekre vonatkozó ismereteinek és a mentális zavarban szenvedőkkel kapcsolatos attitűdjének vizsgálata
6.  A divatdiéták alkalmazásának gyakorlati kérdései
7.  A divatdiéták alkalmazásának gyakorlati kérdései
8.  Divatdiéták megjelenése kutyatartók és házikedvencük körében
9.  Egy sportolók által kedvelt étrend-kiegészítő, a béta-alanin hatásmechanizmusának ismertetése és jelentősége a teljesítményfokozás szempontjából
10.  Egészségügyi szoftverek mesterséges intelligenciával - étrendtervező szoftver
11.  Fogászati prevenciós vizsgálatok Zala megyében 6-14 éves gyermekek körében
12.  Fogászati prevenciós vizsgálatok Zala megyében 6-14 éves gyermekek körében
13.  Gyógyszer-diéta interakciók a mai divatétrendek tükrében
14.  Hazai csecsemőtáplálási szokások a védőnői statisztikák tükrében 2011-2015 között
15.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
16.  Krónikus stressz vizsgálata profitorientált munkahelyen dolgozók körében
17.  Magyar és külföldi versenyúszók étrendkiegészítő-fogyasztási szokásai
18.  A mobilapplikációval támogatott alacsony-FODMAP-étrend a funkcionális gastrointestinalis és a gyulladásos bélbetegségek kezelésében
19.  A méhnyakrák-szűrés eredményességét befolyásoló tényezők : egy felmérés tükrében
20.  Személyre szabott alacsony FODMAP-értékű étrend táplálkozási szakértői rendszer támogatásával
21.  Szorongás jelenléte a 13-14 éves, elhízott gyermekek körében
22.  Sült zöldségek alkalmazhatóságának vizsgálata ketogén diétában
23.  A táplálkozás és a szűrővizsgálatok jelentősége a nőgyógyászati daganatok megelőzésében
24.  Táplálkozási szokások felmérése 12 éves gyermekek körében a Vajdaságban és hazánkban
25.  Táplálkozási trendek, szakmai ajánlások : mi a jövő útja : életmód-támogató mobil alkalmazás szerepe a dietoterápiában
26.  Táplálkozás-tanácsadó szakértői rendszer
27.  Vegán és hagyományos étrendet követők szezonális makrotápanyag-felvételének összehasonlítása
28.  Élet a változó kor után
29.  Az életmód hatása a vastag- és végbélrák kialakulására
30.  Az ételcsoportosítás új rendszere
31.  Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből

  Mind kijelölve: