1. | | | Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
|
2. | | | Aktivitások energiafelhasználása : különös tekintettel a férfiakra
|
3. | | | Az aktivitások energiaigénye
|
4. | | | Akut és krónikus hasmenés csecsemőkorban (0-2 éves kor között)
|
5. | | | Akut és krónikus hasmenés gyermekkorban (2 éves kor felett)
|
6. | | | Az alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrák-szűrés hazai bevezethetőségének egészség-gazdaságtani megfontolásai és a vizsgálatok kezdeti lépései
|
7. | | | Alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrákszűrés magyarországi bevezetésének első tapasztalatai
|
8. | | | Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
|
9. | | | Aludj és fogyj! : testtömegcsökkenés alvás közben?
|
10. | | | Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
|
11. | | | Amit az étrend-kiegészítőkről tudni kell
|
12. | | | Az anaemiák dietoterápiája
|
13. | | | Az A-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
14. | | | Betegforgalmi trendek multidiszciplináris sürgősségi osztályon
|
15. | | | A biotin (B,-vitamin) szerepe a táplálkozásban a legújább kutatási eredmények tükrében
|
16. | | | Bioélelmiszerek az étrendben
|
17. | | | Bor és/vagy egészség?
|
18. | | | Borban az egészség?
|
19. | | | A B-vitamin-csoport (B1-, B2-, B3-, B6-, B12-vitamin- a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
20. | | | Bébiételek, babavizek
|
21. | | | Bébiételek, kisgyermek-élelmiszerek
|
22. | | | A bőr, haj, körmök állapota és a táplálkozás
|
23. | | | A Candida-diéta dietetikusszemmel
|
24. | | | A cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
|
25. | | | A cardiovascularis rehabilitáció étrendi támogatása a családorvosi gyakorlatban
|
26. | | | A coeliakiás beteg a családorvosi gyakorlatban
|
27. | | | A COPD korszerű dietoterápiájának alapjai
|
28. | | | A COPD korszerű dietoterápiájának gyakorlata
|
29. | | | Crohn-betegek táplálkozási szokásai
|
30. | | | A csontritkulás korszerű táplálkozási prevenciója és dietoterápiája
|
31. | | | Cukorbeteg sportolók dietoterápiájának elmélete és gyakorlata
|
32. | | | A C-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
33. | | | A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
|
34. | | | A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója a gyógyszerészi gyakorlatban
|
35. | | | A DASH-étrend : a hatékony magasvérnyomás-betegség prevenciójáért a kutatási eredmények és a gyakorlat kapcsán
|
36. | | | A DASH-étrend : diéta a magasvérnyomás-betegség megelőzéséért
|
37. | | | Dietetikai - táplálkozástudományi alapfogalmak
|
38. | | | Dietetikai protokollok a gyulladásos bélbetegségek kezeléséhez
|
39. | | | Dietetikai, életmódbeli tanácsadás diabetes mellitusban
|
40. | | | Dietetikai, életmódbeli tanácsadás túlsúlyos egyéneknek
|
41. | | | Dietoterápia - krónikusan fennálló székrekedés esetén
|
42. | | | Dietoterápia akut és krónikus gastritis esetén
|
43. | | | A dietoterápia fő irányelvei diabetes mellitusban
|
44. | | | Dietoterápia láz esetén csecsemőkorban
|
45. | | | A dietoterápia további irányelvei és gyakorlata diabetes mellitusban
|
46. | | | Dietoterápia és dietetikai tanácsadás hypertoniában
|
47. | | | Divatdiéták Magyarországon
|
48. | | | A diéta szerepe és jellemzői a bőrbetegségek kezelésében, a psoriasis dietoterápiája
|
49. | | | A diéta szerepe és jellemzői a csontritkulásban szenvedő betegek terápiájában
|
50. | | | A diéta szerepe és jellemzői a májbetegek terápiájában : 1. [r.]
|