Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Lelovics Zsuzsanna - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>

1.  Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
2.  Aktivitások energiafelhasználása : különös tekintettel a férfiakra
3.  Az aktivitások energiaigénye
4.  Akut és krónikus hasmenés csecsemőkorban (0-2 éves kor között)
5.  Akut és krónikus hasmenés gyermekkorban (2 éves kor felett)
6.  Az alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrák-szűrés hazai bevezethetőségének egészség-gazdaságtani megfontolásai és a vizsgálatok kezdeti lépései
7.  Alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrákszűrés magyarországi bevezetésének első tapasztalatai
8.  Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
9.  Aludj és fogyj! : testtömegcsökkenés alvás közben?
10.  Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
11.  Amit az étrend-kiegészítőkről tudni kell
12.  Az anaemiák dietoterápiája
13.  Az A-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
14.  Betegforgalmi trendek multidiszciplináris sürgősségi osztályon
15.  A biotin (B,-vitamin) szerepe a táplálkozásban a legújább kutatási eredmények tükrében
16.  Bioélelmiszerek az étrendben
17.  Bor és/vagy egészség?
18.  Borban az egészség?
19.  A B-vitamin-csoport (B1-, B2-, B3-, B6-, B12-vitamin- a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
20.  Bébiételek, babavizek
21.  Bébiételek, kisgyermek-élelmiszerek
22.  A bőr, haj, körmök állapota és a táplálkozás
23.  A Candida-diéta dietetikusszemmel
24.  A cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
25.  A cardiovascularis rehabilitáció étrendi támogatása a családorvosi gyakorlatban
26.  A coeliakiás beteg a családorvosi gyakorlatban
27.  A COPD korszerű dietoterápiájának alapjai
28.  A COPD korszerű dietoterápiájának gyakorlata
29.  Crohn-betegek táplálkozási szokásai
30.  A csontritkulás korszerű táplálkozási prevenciója és dietoterápiája
31.  Cukorbeteg sportolók dietoterápiájának elmélete és gyakorlata
32.  A C-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
33.  A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
34.  A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója a gyógyszerészi gyakorlatban
35.  A DASH-étrend : a hatékony magasvérnyomás-betegség prevenciójáért a kutatási eredmények és a gyakorlat kapcsán
36.  A DASH-étrend : diéta a magasvérnyomás-betegség megelőzéséért
37.  Dietetikai - táplálkozástudományi alapfogalmak
38.  Dietetikai protokollok a gyulladásos bélbetegségek kezeléséhez
39.  Dietetikai, életmódbeli tanácsadás diabetes mellitusban
40.  Dietetikai, életmódbeli tanácsadás túlsúlyos egyéneknek
41.  Dietoterápia - krónikusan fennálló székrekedés esetén
42.  Dietoterápia akut és krónikus gastritis esetén
43.  A dietoterápia fő irányelvei diabetes mellitusban
44.  Dietoterápia láz esetén csecsemőkorban
45.  A dietoterápia további irányelvei és gyakorlata diabetes mellitusban
46.  Dietoterápia és dietetikai tanácsadás hypertoniában
47.  Divatdiéták Magyarországon
48.  A diéta szerepe és jellemzői a bőrbetegségek kezelésében, a psoriasis dietoterápiája
49.  A diéta szerepe és jellemzői a csontritkulásban szenvedő betegek terápiájában
50.  A diéta szerepe és jellemzői a májbetegek terápiájában : 1. [r.]

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 >>