| 1. | | | Agyvédő táplálkozás : a kognitív hanyatlás, a demencia, az Alzheimer-kór és a memóriazavarok prevenciója táplálkozással
|
| 2. | | | Aktivitások energiafelhasználása : különös tekintettel a férfiakra
|
| 3. | | | Az aktivitások energiaigénye
|
| 4. | | | Akut és krónikus hasmenés csecsemőkorban (0-2 éves kor között)
|
| 5. | | | Akut és krónikus hasmenés gyermekkorban (2 éves kor felett)
|
| 6. | | | Az alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrák-szűrés hazai bevezethetőségének egészség-gazdaságtani megfontolásai és a vizsgálatok kezdeti lépései
|
| 7. | | | Alacsony dózisú CT-vel történő tüdőrákszűrés magyarországi bevezetésének első tapasztalatai
|
| 8. | | | Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
|
| 9. | | | Aludj és fogyj! : testtömegcsökkenés alvás közben?
|
| 10. | | | Alvászavar és táplálkozás : a rossz táplálkozási szokásokból eredő alvási problémák
|
| 11. | | | Amit az étrend-kiegészítőkről tudni kell
|
| 12. | | | Az anaemiák dietoterápiája
|
| 13. | | | Az A-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
| 14. | | | Betegforgalmi trendek multidiszciplináris sürgősségi osztályon
|
| 15. | | | A biotin (B,-vitamin) szerepe a táplálkozásban a legújább kutatási eredmények tükrében
|
| 16. | | | Bioélelmiszerek az étrendben
|
| 17. | | | Bor és/vagy egészség?
|
| 18. | | | Borban az egészség?
|
| 19. | | | A B-vitamin-csoport (B1-, B2-, B3-, B6-, B12-vitamin- a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
| 20. | | | Bébiételek, babavizek
|
| 21. | | | Bébiételek, kisgyermek-élelmiszerek
|
| 22. | | | A bőr, haj, körmök állapota és a táplálkozás
|
| 23. | | | A Candida-diéta dietetikusszemmel
|
| 24. | | | A cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
|
| 25. | | | A cardiovascularis rehabilitáció étrendi támogatása a családorvosi gyakorlatban
|
| 26. | | | A coeliakiás beteg a családorvosi gyakorlatban
|
| 27. | | | A COPD korszerű dietoterápiájának alapjai
|
| 28. | | | A COPD korszerű dietoterápiájának gyakorlata
|
| 29. | | | Crohn-betegek táplálkozási szokásai
|
| 30. | | | A csontritkulás korszerű táplálkozási prevenciója és dietoterápiája
|
| 31. | | | Cukorbeteg sportolók dietoterápiájának elmélete és gyakorlata
|
| 32. | | | A C-vitamin a táplálkozásban a legújabb kutatási eredmények tükrében
|
| 33. | | | A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója
|
| 34. | | | A céltudatos megelőzés : a cardiovascularis betegségek étrendi prevenciója a gyógyszerészi gyakorlatban
|
| 35. | | | A DASH-étrend : a hatékony magasvérnyomás-betegség prevenciójáért a kutatási eredmények és a gyakorlat kapcsán
|
| 36. | | | A DASH-étrend : diéta a magasvérnyomás-betegség megelőzéséért
|
| 37. | | | Dietetikai - táplálkozástudományi alapfogalmak
|
| 38. | | | Dietetikai protokollok a gyulladásos bélbetegségek kezeléséhez
|
| 39. | | | Dietetikai, életmódbeli tanácsadás diabetes mellitusban
|
| 40. | | | Dietetikai, életmódbeli tanácsadás túlsúlyos egyéneknek
|
| 41. | | | Dietoterápia - krónikusan fennálló székrekedés esetén
|
| 42. | | | Dietoterápia akut és krónikus gastritis esetén
|
| 43. | | | A dietoterápia fő irányelvei diabetes mellitusban
|
| 44. | | | Dietoterápia láz esetén csecsemőkorban
|
| 45. | | | A dietoterápia további irányelvei és gyakorlata diabetes mellitusban
|
| 46. | | | Dietoterápia és dietetikai tanácsadás hypertoniában
|
| 47. | | | Divatdiéták Magyarországon
|
| 48. | | | A diéta szerepe és jellemzői a bőrbetegségek kezelésében, a psoriasis dietoterápiája
|
| 49. | | | A diéta szerepe és jellemzői a csontritkulásban szenvedő betegek terápiájában
|
| 50. | | | A diéta szerepe és jellemzői a májbetegek terápiájában : 1. [r.]
|