| 1. | | | Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
|
| 2. | | | Alimentaris eredetű ólommérgezés családi előfordulása
|
| 3. | | | Balatoni képek a higiénikus szemszögéből
|
| 4. | | | Codex Alimentarius Commission állatorvosi gyógyszerreziduumok az élelmiszerekben (CAC/RVDF) : a nemzetközi szakbizottság üléséről: San Jose (Costa Rica), 1996. október 28-november 2.
|
| 5. | | | Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
|
| 6. | | | Determination of residues of pyrethroid and organophosphorous ectoparasiticides in foods of animal origin
|
| 7. | | | Dietary evaluation of toxic elements through integrated diet
|
| 8. | | | Az első, igazoltan élelmiszer által terjesztett A hepatitis-járvány Magyarországon
|
| 9. | | | HACCP rendszer kialakításának vizsgálata a főváros nagyüzemeiben
|
| 10. | | | A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
|
| 11. | | | Heat resistance of Listeria monocytogenes in naturally infected and inoculated cow's milk
|
| 12. | | | A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
|
| 13. | | | Klinikai tapasztalatok ólommal szennyezett őrölt fűszerpaprika okozta mérgezés során
|
| 14. | | | Klórpropanolok és glicidol-észterek előfordulása élelmiszerekben : irodalmi áttekintés
|
| 15. | | | Kockázatelemzésen alapuló élelmiszer-biztonság: változó világ, változó veszélyek
|
| 16. | | | Környezetszennyező kemikáliák és természetes toxinok : a kockázatbecslés időszerűsége
|
| 17. | | | A melamin-botrány és annak következményei
|
| 18. | | | Mennyiség helyett minőség
|
| 19. | | | Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
|
| 20. | | | Monitoring for Listeria monocytogenes in the food supply
|
| 21. | | | Natural deoxynivalenol (DON) contamination of wheat samples grown in 1998 as determined by high-performance liquid chromatography
|
| 22. | | | Nitrit és nitrát előfordulásának vizsgálata sertéshúsban
|
| 23. | | | Néhány gondolat az élelmiszerek poliaromás szénhidrogén szennyeződéseiről
|
| 24. | | | Növényi élelmiszerek ólom- és kadmiumtartalmának vizsgálata ipari üzem környezetében
|
| 25. | | | Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MS-rendszerrel
|
| 26. | | | Poliklórozott vegyületek előfordulása import élelmiszerekben Magyarországon
|
| 27. | | | Proceedings of the 5th Regional Conference on Environment and Food Quality of the Danube-Kris-Mures-Tisa Euroregion : 4-5 September 2003 : 1. p.
|
| 28. | | | Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel
|
| 29. | | | A tojással és tojásalapú készítményekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági szabályokról : közétkeztetésben, vendéglátásban dolgozók számára : módszertani levél 2000/1
|
| 30. | | | Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 1. r., Növényvédőszer-maradékok
|
| 31. | | | Élelmiszereink mikotoxin- és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 2. r., Mikotoxinok
|
| 32. | | | Az élelmiszerek klórozott szénhidrogénekkel való szennyezettségét feltáró vizsgálatok eredményei Magyarországon
|
| 33. | | | Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
|
| 34. | | | Az élelmiszerek ólomtartalma Magyarországon
|
| 35. | | | Összefoglaló jelentés az EU tagországaiban 2014-ben előfordult zoonózisokról, élelmiszer-eredetű megbetegedésekről és járványokról 1.
|