Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZERSZENNYEZďż˝S - Kapcsolódó tételek


1.  Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
2.  Alimentaris eredetű ólommérgezés családi előfordulása
3.  Balatoni képek a higiénikus szemszögéből
4.  Codex Alimentarius Commission állatorvosi gyógyszerreziduumok az élelmiszerekben (CAC/RVDF) : a nemzetközi szakbizottság üléséről: San Jose (Costa Rica), 1996. október 28-november 2.
5.  Csomagolóanyagok szerves migránsai és a kioldódott vegyületek vizsgálati lehetőségei
6.  Determination of residues of pyrethroid and organophosphorous ectoparasiticides in foods of animal origin
7.  Dietary evaluation of toxic elements through integrated diet
8.  Az első, igazoltan élelmiszer által terjesztett A hepatitis-járvány Magyarországon
9.  HACCP rendszer kialakításának vizsgálata a főváros nagyüzemeiben
10.  A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
11.  Heat resistance of Listeria monocytogenes in naturally infected and inoculated cow's milk
12.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
13.  Klinikai tapasztalatok ólommal szennyezett őrölt fűszerpaprika okozta mérgezés során
14.  Klórpropanolok és glicidol-észterek előfordulása élelmiszerekben : irodalmi áttekintés
15.  Kockázatelemzésen alapuló élelmiszer-biztonság: változó világ, változó veszélyek
16.  Környezetszennyező kemikáliák és természetes toxinok : a kockázatbecslés időszerűsége
17.  A melamin-botrány és annak következményei
18.  Mennyiség helyett minőség
19.  Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
20.  Monitoring for Listeria monocytogenes in the food supply
21.  Natural deoxynivalenol (DON) contamination of wheat samples grown in 1998 as determined by high-performance liquid chromatography
22.  Nitrit és nitrát előfordulásának vizsgálata sertéshúsban
23.  Néhány gondolat az élelmiszerek poliaromás szénhidrogén szennyeződéseiről
24.  Növényi élelmiszerek ólom- és kadmiumtartalmának vizsgálata ipari üzem környezetében
25.  Növényvédő szerek mérése élelmiszerekből SFE-SFC-MS/MS-rendszerrel
26.  Poliklórozott vegyületek előfordulása import élelmiszerekben Magyarországon
27.  Proceedings of the 5th Regional Conference on Environment and Food Quality of the Danube-Kris-Mures-Tisa Euroregion : 4-5 September 2003 : 1. p.
28.  Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel
29.  A tojással és tojásalapú készítményekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági szabályokról : közétkeztetésben, vendéglátásban dolgozók számára : módszertani levél 2000/1
30.  Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 1. r., Növényvédőszer-maradékok
31.  Élelmiszereink mikotoxin- és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 2. r., Mikotoxinok
32.  Az élelmiszerek klórozott szénhidrogénekkel való szennyezettségét feltáró vizsgálatok eredményei Magyarországon
33.  Élelmiszerek által okozott megbetegedések : "food-waterborne diseases"
34.  Az élelmiszerek ólomtartalma Magyarországon
35.  Összefoglaló jelentés az EU tagországaiban 2014-ben előfordult zoonózisokról, élelmiszer-eredetű megbetegedésekről és járványokról 1.

  Mind kijelölve: