Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZERKEZELďż˝S - Kapcsolódó tételek
1.
Abstracts of papers presented at the VIIIth Conference on Food Science
2.
"Food safety 94" : Laval-i Nemzetközi Kongresszus tapasztalatai
3.
A genetikailag módosított élelmiszerek az allergológus szemszögéből
4.
Gondolatok a génmódosított élelmiszerek kapcsán kialakult vitáról
5.
A kíméletesen kezelt élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági veszélyek
6.
A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
7.
Vitaminveszteség a különböző ételkészítési eljárások során
8.
Állati eredetű élelmiszerelőállítás, élelmiszerbiztonság, életminőség
9.
Az élelmiszerbiztonság humán-egészségügyi vonatkozásai
10.
Az élelmiszer-biztonság szerepe a népegészségügyi programban
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI