Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZER-TECHNOLďż˝GIA - Kapcsolódó tételek
1.
9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
2.
Aszkorbinsav termelése biotechnológiai módszerekkel
3.
A biztonság új dimenziója
4.
A csomagolással kapcsolatos ismeretek felmérése egy kvantitatív kutatás alapján
5.
Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
6.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
7.
A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
8.
A funkcionális élelmiszerekben rejlő lehetőségek - nem minden ártalmas, ami feldolgozott élelmiszer
9.
Használt sütőzsiradék kezelésének vizsgálata a közétkeztetés és vendéglátás területén
10.
A használt sütőzsiradék minősítésének problémái
11.
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke : az agrárpiaci rendtartásból eredő rendeletek nélkül, lezárva: 2001. 07. 01.
12.
Studies on the shelf life of modified camembert cheese
13.
A túlsütött olajok egészségügyi problémái
14.
A túlsütött olajok egészségügyi problémái
15.
Water vapour sorption hysteresis and the shelf life of industrial sponge-cake
16.
Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
17.
Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI