Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMISZER-TECHNOLďż˝GIA - Kapcsolódó tételek


1.  9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
2.  Aszkorbinsav termelése biotechnológiai módszerekkel
3.  A biztonság új dimenziója
4.  A csomagolással kapcsolatos ismeretek felmérése egy kvantitatív kutatás alapján
5.  Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
6.  A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 1. r.
7.  A fenntartható fejlődés és táplálkozásunk összefüggései : 2. r.
8.  A funkcionális élelmiszerekben rejlő lehetőségek - nem minden ártalmas, ami feldolgozott élelmiszer
9.  Használt sütőzsiradék kezelésének vizsgálata a közétkeztetés és vendéglátás területén
10.  A használt sütőzsiradék minősítésének problémái
11.  A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke : az agrárpiaci rendtartásból eredő rendeletek nélkül, lezárva: 2001. 07. 01.
12.  Studies on the shelf life of modified camembert cheese
13.  A túlsütött olajok egészségügyi problémái
14.  A túlsütött olajok egészségügyi problémái
15.  Water vapour sorption hysteresis and the shelf life of industrial sponge-cake
16.  Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
17.  Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével

  Mind kijelölve: