Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMEZďż˝S - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
2.  Bölcsödei élelmezés
3.  Dietetika, élelmezés és étkeztetés
4.  Egy felmérés tanulsága : [2. r.]
5.  Egyes nemzetközi légitársaságok által felszolgált ételkínálatok összehasonlító vizsgálata
6.  Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
7.  A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
8.  Gyermekélelmezés - étrendkészítés
9.  Gyermekélelmezés: az iskolai ebéd zsír és koleszterin-tartalmának összehasonlítása a táplálkozási előírásokkal
10.  A gyógyélelmezésről
11.  Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
12.  A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
13.  A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
14.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
15.  Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
16.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint -egészségügyi következményei
17.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
18.  A kémizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben
19.  A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
20.  A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
21.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
22.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
23.  A kórházi betegélelmezésről : 3. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
24.  A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
25.  A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
26.  A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
27.  A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
28.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 1. r.
29.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
30.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
31.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
32.  A nyári idegenforgalmi szezon élelmezés-egészségügyi tapasztalatai
33.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
34.  Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Szakkönyvtára
35.  Az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet Módszertani levelei: Táplálkozási ajánlások az egészséges felnőtt magyar lakosság számára
36.  Az OÉTI szerepe a kemizáció élelmezésegészségügyi veszélyeinek elhárításában
37.  Szociális nyári gyermekétkeztetés - egy rendelet tanulságai
38.  Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
39.  Számítógép az élelmezés szolgálatában
40.  "Táplálkozási Fórum az oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok és élelmezésvezetők részére" : Hotel Agro, Budapest, 2001. április 23-24.
41.  A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
42.  A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
43.  A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
44.  Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben
45.  Élelmezés- és táplálkozásegészségügy : országos összefoglaló értékelés az 1999. évi munkáról
46.  Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
47.  Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
48.  Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
49.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
50.  Élelmezési feladatok az Egészségügyi Gyermekotthonban

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>