| 1. | | | Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
|
| 2. | | | Bölcsödei élelmezés
|
| 3. | | | Dietetika, élelmezés és étkeztetés
|
| 4. | | | Egy felmérés tanulsága : [2. r.]
|
| 5. | | | Egyes nemzetközi légitársaságok által felszolgált ételkínálatok összehasonlító vizsgálata
|
| 6. | | | Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
|
| 7. | | | A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
|
| 8. | | | Fogyasztói élelmiszerhulladék-csökkentési programok Európában
|
| 9. | | | Gyermekélelmezés - étrendkészítés
|
| 10. | | | Gyermekélelmezés: az iskolai ebéd zsír és koleszterin-tartalmának összehasonlítása a táplálkozási előírásokkal
|
| 11. | | | A gyógyélelmezésről
|
| 12. | | | Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
|
| 13. | | | A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
|
| 14. | | | A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
|
| 15. | | | Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
|
| 16. | | | Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
|
| 17. | | | A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint -egészségügyi következményei
|
| 18. | | | A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
|
| 19. | | | A kémizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben
|
| 20. | | | A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
|
| 21. | | | A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
|
| 22. | | | A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
|
| 23. | | | A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
|
| 24. | | | A kórházi betegélelmezésről : 3. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
|
| 25. | | | A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
|
| 26. | | | A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
|
| 27. | | | A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
|
| 28. | | | A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
|
| 29. | | | Közbeszerzés a közétkeztetésben : 1. r.
|
| 30. | | | Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
|
| 31. | | | A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
|
| 32. | | | Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
|
| 33. | | | A nyári idegenforgalmi szezon élelmezés-egészségügyi tapasztalatai
|
| 34. | | | Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
|
| 35. | | | Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Szakkönyvtára
|
| 36. | | | Az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet Módszertani levelei: Táplálkozási ajánlások az egészséges felnőtt magyar lakosság számára
|
| 37. | | | Az OÉTI szerepe a kemizáció élelmezésegészségügyi veszélyeinek elhárításában
|
| 38. | | | Szociális nyári gyermekétkeztetés - egy rendelet tanulságai
|
| 39. | | | Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
|
| 40. | | | Számítógép az élelmezés szolgálatában
|
| 41. | | | "Táplálkozási Fórum az oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok és élelmezésvezetők részére" : Hotel Agro, Budapest, 2001. április 23-24.
|
| 42. | | | A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
|
| 43. | | | A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
|
| 44. | | | A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
|
| 45. | | | Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben
|
| 46. | | | Élelmezés- és táplálkozásegészségügy : országos összefoglaló értékelés az 1999. évi munkáról
|
| 47. | | | Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
|
| 48. | | | Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
|
| 49. | | | Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
|
| 50. | | | Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
|