Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMEZďż˝S - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
2.  Bölcsödei élelmezés
3.  Dietetika, élelmezés és étkeztetés
4.  Egy felmérés tanulsága : [2. r.]
5.  Egyes nemzetközi légitársaságok által felszolgált ételkínálatok összehasonlító vizsgálata
6.  Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
7.  A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
8.  Fogyasztói élelmiszerhulladék-csökkentési programok Európában
9.  Gyermekélelmezés - étrendkészítés
10.  Gyermekélelmezés: az iskolai ebéd zsír és koleszterin-tartalmának összehasonlítása a táplálkozási előírásokkal
11.  A gyógyélelmezésről
12.  Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
13.  A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
14.  A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
15.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
16.  Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
17.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint -egészségügyi következményei
18.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
19.  A kémizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben
20.  A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
21.  A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
22.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
23.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
24.  A kórházi betegélelmezésről : 3. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
25.  A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
26.  A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
27.  A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
28.  A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
29.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 1. r.
30.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
31.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
32.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
33.  A nyári idegenforgalmi szezon élelmezés-egészségügyi tapasztalatai
34.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
35.  Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Szakkönyvtára
36.  Az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet Módszertani levelei: Táplálkozási ajánlások az egészséges felnőtt magyar lakosság számára
37.  Az OÉTI szerepe a kemizáció élelmezésegészségügyi veszélyeinek elhárításában
38.  Szociális nyári gyermekétkeztetés - egy rendelet tanulságai
39.  Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
40.  Számítógép az élelmezés szolgálatában
41.  "Táplálkozási Fórum az oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok és élelmezésvezetők részére" : Hotel Agro, Budapest, 2001. április 23-24.
42.  A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
43.  A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
44.  A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
45.  Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben
46.  Élelmezés- és táplálkozásegészségügy : országos összefoglaló értékelés az 1999. évi munkáról
47.  Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
48.  Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
49.  Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
50.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>