Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=110427
MOB:2014/1
Szerzők:Hartmann Gabriella; Tátrai-Németh Katalin
Tárgyszavak:ÉLELMEZÉS; EGÉSZSÉGÜGYI FELMÉRÉSEK; STATISZTIKA
Folyóirat:Új Diéta - 2014. 23. évf. 1. sz.
[https://mdosz.hu/uj-dieta/ ]


  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r. / Hartmann Gabriella, Tátrai-Németh Katalin
  Bibliogr.: p. 20. - Abstr. hun.
  In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2014. 23. évf. 1. sz., p. 18-20. : ill.


Kutatómunkánk során elsősorban a szakszemélyzet jelenlétét vizsgáltuk mind a közétkeztetés. mind a közbeszerzési eljárások kiírása kapcsán. A jövőre nézve elmondható, hogy szükség van a szakmailag tökéletes munka elvégzésé-re, mert a minőség iránti igény az emberekben egyre inkább nő. Vizsgálatainkból egyértelműen kiderült, hogy a szakmai munkán kívül a minőségi, beltartalmi vizsgálatokat organoleptikai és higiéniai értékeléssel is ki kell egészíteni. Hiába a szakember által jól megtervezett étlap, ha a kivitelezés kívánnivalót hagy maga után.