Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r. / Hartmann Gabriella, Tátrai-Németh Katalin
Bibliogr.: p. 20. - Abstr. hun.
In: Új Diéta. - ISSN 1587-169X. - 2014. 23. évf. 1. sz., p. 18-20. : ill.
Kutatómunkánk során elsősorban a szakszemélyzet jelenlétét vizsgáltuk mind a közétkeztetés. mind a közbeszerzési eljárások kiírása kapcsán. A jövőre nézve elmondható, hogy szükség van a szakmailag tökéletes munka elvégzésé-re, mert a minőség iránti igény az emberekben egyre inkább nő. Vizsgálatainkból egyértelműen kiderült, hogy a szakmai munkán kívül a minőségi, beltartalmi vizsgálatokat organoleptikai és higiéniai értékeléssel is ki kell egészíteni. Hiába a szakember által jól megtervezett étlap, ha a kivitelezés kívánnivalót hagy maga után.