Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=64568
MOB:2001/6
Szerzők:Lugasi Andrea; Hóvári Judit; Vígné Sági Katalin; Bíró Lajos
Tárgyszavak:EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS; FLAVONOIDOK; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Egészségtudomány - 2001. 45. évf. 3. sz.
[https://egeszsegtudomany.higienikus.hu/]


  Növényi élelmiszerek szerepe az egészségmegőrzésben / Lugasi Andrea [et al.]
  Bibliogr.: p. 254-255. - Abstr. hun., eng.
  In: Egészségtudomány. - ISSN 0013-2268. - 2001. 45. évf. 3. sz., p. 244-255. : ill.