Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=50866
MOB:1999/5
Szerzők:Perédi József; SÓS JÓZSEF
Tárgyszavak:TÁPLÁLKOZÁS; ZSÍROK
Folyóirat:Táplálkozás, Allergia, Diéta - 1999. 4. évf. 1. sz.


  Az újabb táplálkozástudományi eredmények realizálása zsiradékok és zsiradéktartalmú élelmiszerek előállításánál / Perédi József
  Sós József-emlékelőadás, Pécs, 1998. nov. 6.
  In: Táplálkozás, Allergia, Diéta. - ISSN 1219-7505. - 1999. 4. évf. 1. sz., p. 16-25.