| 1. | | | A 0-3 éves csecsemők, kisdedek és a szoptatós anyák táplálkozási felmérése : 1. r.
|
| 2. | | | 10 dolog, amit a cseresznyéről tudni kell
|
| 3. | | | 10 dolog, amit a csírákról tudni kell
|
| 4. | | | 10 dolog, amit a cékláról tudni kell
|
| 5. | | | 10 dolog, amit a datolyáról tudni kell
|
| 6. | | | 10 dolog, amit a kajszibarackról tudni kell
|
| 7. | | | 10 dolog, amit a kukoricáról tudni kell
|
| 8. | | | 10 dolog, amit a kávéról tudni kell
|
| 9. | | | 10 dolog, amit a lencséről tudni kell
|
| 10. | | | 10 dolog, amit a naspolyáról tudni kell
|
| 11. | | | 10 dolog, amit a szamócáról tudni kell
|
| 12. | | | 1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
|
| 13. | | | Az 1-es típusú cukorbetgség étrendi kezelése
|
| 14. | | | 1-es típusú diabéteszes sportolók dietoterápiás kihívásai
|
| 15. | | | 2015. évi iskolai Egészségkommunikációs Felmérés (EKF) érdekességei
|
| 16. | | | A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
|
| 17. | | | A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
|
| 18. | | | 2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
|
| 19. | | | A 22. Európai Elhízástudományi Kongresszus eredménye - a II. Milánói Nyilatkozat
|
| 20. | | | A 22. Európai Elhízástudományi Kongresszus új tudományos eredményei
|
| 21. | | | A 2-es típusú cukorbetegség diétás kezelése
|
| 22. | | | 2-es típusú cukorbetegség és ételek
|
| 23. | | | 2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
|
| 24. | | | A 39. ESPEN-kongresszus
|
| 25. | | | 4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
|
| 26. | | | A 6-18 éves cöliákiás gyermekek tápláltsági állapotának felmérése és összehasonlítása egészséges kontrollcsoporttal
|
| 27. | | | 9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
|
| 28. | | | Adatok Magyarország népegészségügyi helyzetéhez
|
| 29. | | | ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
|
| 30. | | | Ajánlás a részletes szakmai sztenderdhez
|
| 31. | | | Ajánlás daganatos betegek táplálására
|
| 32. | | | Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
|
| 33. | | | Aktuális csecsemőtáplálási irányelvek
|
| 34. | | | Aktuális diétás irányelvek a magas vérnyomásban szenedő betegek kezelésében
|
| 35. | | | Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
|
| 36. | | | Akut és krónikus sebek gyógyulásának támogatása táplálásterápiával
|
| 37. | | | Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
|
| 38. | | | Az allergiamegelőzés korszerű irányelvei és lehetőségei csecsemő- és gyermekkorban
|
| 39. | | | Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
|
| 40. | | | Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 1. r.
|
| 41. | | | Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
|
| 42. | | | Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
|
| 43. | | | Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
|
| 44. | | | Alultápláltság - szomatikus kórkép, pszichés és szociális tényezőkkel
|
| 45. | | | Az Alvási Apnoe Alapítvány és a Magyar Elhízásellenes Alapítvány konferenciája
|
| 46. | | | Az amaránt szerepe az egészséges és gyógyító táplálkozásban
|
| 47. | | | Az Amerikai Diabétesz Szövetség (ADA) evidenciákon alapuló legújabb ajánlásai a cukorbetegek oktatásához
|
| 48. | | | Az Amerikai Diabétesz Társaság (ADA) életmód kezelésre vonatkozó evidenciákon alapuló legújabb ajánlásai
|
| 49. | | | Aminosavak és biogén aminok analízise a táplálkozástudomány szolgálatában
|
| 50. | | | Amit a dióról tudni kell
|