Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝j Diďż˝ta - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >>

1.  A 0-3 éves csecsemők, kisdedek és a szoptatós anyák táplálkozási felmérése : 1. r.
2.  10 dolog, amit a cseresznyéről tudni kell
3.  10 dolog, amit a csírákról tudni kell
4.  10 dolog, amit a cékláról tudni kell
5.  10 dolog, amit a datolyáról tudni kell
6.  10 dolog, amit a kajszibarackról tudni kell
7.  10 dolog, amit a kukoricáról tudni kell
8.  10 dolog, amit a kávéról tudni kell
9.  10 dolog, amit a lencséről tudni kell
10.  10 dolog, amit a naspolyáról tudni kell
11.  10 dolog, amit a szamócáról tudni kell
12.  1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
13.  Az 1-es típusú cukorbetgség étrendi kezelése
14.  1-es típusú diabéteszes sportolók dietoterápiás kihívásai
15.  2015. évi iskolai Egészségkommunikációs Felmérés (EKF) érdekességei
16.  A 2015-ös holland élelmiszer-alapú táplálkozási ajánlások
17.  A 2016. évi, XXXI. nyári olimpiai játékok olimpikonjaival végzett dietetikai szakellátás személyes tapasztalatai
18.  2021. Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XII. szakmai konferencia díjazottai
19.  A 22. Európai Elhízástudományi Kongresszus eredménye - a II. Milánói Nyilatkozat
20.  A 22. Európai Elhízástudományi Kongresszus új tudományos eredményei
21.  A 2-es típusú cukorbetegség diétás kezelése
22.  2-es típusú cukorbetegség és ételek
23.  2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
24.  A 39. ESPEN-kongresszus
25.  4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
26.  A 6-18 éves cöliákiás gyermekek tápláltsági állapotának felmérése és összehasonlítása egészséges kontrollcsoporttal
27.  9. Élelmiszertudományi és Technológiai Világkongresszus : Budapest, 1995. július 30.-augusztus 4.
28.  Adatok Magyarország népegészségügyi helyzetéhez
29.  ADA-állásfoglalás : az elhízás étrendi kezelése
30.  Ajánlás a részletes szakmai sztenderdhez
31.  Ajánlás daganatos betegek táplálására
32.  Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
33.  Aktuális csecsemőtáplálási irányelvek
34.  Aktuális diétás irányelvek a magas vérnyomásban szenedő betegek kezelésében
35.  Az aktív idősek étkezése és kognitív funkciója
36.  Akut és krónikus sebek gyógyulásának támogatása táplálásterápiával
37.  Alkoholfüggők táplálkozási szokásainak felmérése
38.  Az allergiamegelőzés korszerű irányelvei és lehetőségei csecsemő- és gyermekkorban
39.  Alternatív fehérjével dúsított és hagyományos kenyér organoleptikus és tápanyagtartalom szerinti vizsgálata
40.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 1. r.
41.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 2. r.
42.  Alultáplált betegek preoperatív táplálásterápiája : esettanulmánnyal
43.  Alultáplált és normál testtömegű betegek táplálási problémái diabétesz mellituszban
44.  Alultápláltság - szomatikus kórkép, pszichés és szociális tényezőkkel
45.  Az Alvási Apnoe Alapítvány és a Magyar Elhízásellenes Alapítvány konferenciája
46.  Az amaránt szerepe az egészséges és gyógyító táplálkozásban
47.  Az Amerikai Diabétesz Szövetség (ADA) evidenciákon alapuló legújabb ajánlásai a cukorbetegek oktatásához
48.  Az Amerikai Diabétesz Társaság (ADA) életmód kezelésre vonatkozó evidenciákon alapuló legújabb ajánlásai
49.  Aminosavak és biogén aminok analízise a táplálkozástudomány szolgálatában
50.  Amit a dióról tudni kell

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >>