Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
T�pl�lkoz�s, Allergia, Di�ta - 1999. 4. �vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Beszámoló a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 12. Allergia Napjáról
2.
Az Európai Unió előírásai a géntechnikával módosított élelmiszertermékekkel kapcsolatban
3.
A hypercholsterinaemiák gyógyszeres kezelése
4.
Magyar tudósok a világ táplálkozástudományi kutatásainak élvonalában : prof. Somogyi Árpád
5.
A részecskeméret, a diétás (élelmi) rosttartalom és a víztartó kapacitás összefüggéseinek vizsgálata búzakorpában
6.
Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és a tápérték jelölése
7.
Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
8.
Az újabb táplálkozástudományi eredmények realizálása zsiradékok és zsiradéktartalmú élelmiszerek előállításánál
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI