1. | | | Beszámoló a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 12. Allergia Napjáról
|
2. | | | Az Európai Unió előírásai a géntechnikával módosított élelmiszertermékekkel kapcsolatban
|
3. | | | A hypercholsterinaemiák gyógyszeres kezelése
|
4. | | | Magyar tudósok a világ táplálkozástudományi kutatásainak élvonalában : prof. Somogyi Árpád
|
5. | | | A részecskeméret, a diétás (élelmi) rosttartalom és a víztartó kapacitás összefüggéseinek vizsgálata búzakorpában
|
6. | | | Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és a tápérték jelölése
|
7. | | | Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
|
8. | | | Az újabb táplálkozástudományi eredmények realizálása zsiradékok és zsiradéktartalmú élelmiszerek előállításánál
|