Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�lelmiszervizsg�lati K�zlem�nyek - 2014. 60. �vf. 4. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
2.  Csak a legjobbak: hatósági terméktesztek a Szupermenta blogon
3.  Előrejelző mikrobiológiai modellezés, a kvantitatív mikrobiológiai kockázatbecslés eszköze
4.  A fűszerpaprika mikrobiológiai paramétereinek jogszabályvizsgálata, valamint szerbiai gyakorlati alkalmazása
5.  Hársmézminták mért fizikai és kémiai jellemzői közötti összefüggés
6.  A kémiai Nobel-díj és a Staphylococcus aureus : a modern tömegspektrometria szerepe a mikroorganizmusok azonosításában

  Mind kijelölve: