Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 3. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
2.
Az anya-magzat placentáris kapcsolat, a mikrobiom szerepe és szinkronjelenségek összefüggései
3.
A Covid-19 pandémia hatása a közétkeztetés folyamataira és a digitalizációra
4.
Esztétikum kontra produktum: lehet-e a táncművész intuitív evő?
5.
Immunerősítés a Covid-19-érában - a gyógyszerész ajánlása
6.
A Komárom-Esztergom megyében élő szülők befolyása a kisiskolás gyermekek táplálkozási szokásaira az Okostányér ismeretének tükrében
7.
Lezárult a GYERE - Gyermekek Egészsége program Diósgyőrben
8.
Növényi alapú hústermékek vizsgálata
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI