Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 3. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  4-10 éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése : a táplálkozási attitűdökre és a gyermekek fizikai aktivitására vonatkozó eredmények
2.  Az anya-magzat placentáris kapcsolat, a mikrobiom szerepe és szinkronjelenségek összefüggései
3.  A Covid-19 pandémia hatása a közétkeztetés folyamataira és a digitalizációra
4.  Esztétikum kontra produktum: lehet-e a táncművész intuitív evő?
5.  Immunerősítés a Covid-19-érában - a gyógyszerész ajánlása
6.  A Komárom-Esztergom megyében élő szülők befolyása a kisiskolás gyermekek táplálkozási szokásaira az Okostányér ismeretének tükrében
7.  Lezárult a GYERE - Gyermekek Egészsége program Diósgyőrben
8.  Növényi alapú hústermékek vizsgálata

  Mind kijelölve: