Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  Az 1-es típusú cukorbetgség étrendi kezelése
2.  Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
3.  Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
4.  Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
5.  In memoriam Dr. Varga Zsuzsa
6.  A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
7.  Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
8.  Polifenolok bélhámra gyakorolt antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásának modellezése

  Mind kijelölve: