Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2021. 30. �vf. 1. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Az 1-es típusú cukorbetgség étrendi kezelése
2.
Az egészségtudatosság, mint meghatározó tényező a teljes őrlésű termékek fejlesztése során
3.
Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
4.
Az immunrendszer étrendi támogatása, a táplálkozás szerepe a gyulladásos folyamatok és az oxidációs stressz csökkentésében : 2. r.
5.
In memoriam Dr. Varga Zsuzsa
6.
A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
7.
Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
8.
Polifenolok bélhámra gyakorolt antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásának modellezése
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI