Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2019. 28. �vf. 5. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Fenntartható táplálkozás - a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XXI. Szakmai Konferenciája
2.
Hazai állásfoglalás: a növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése
3.
Intelligens csomagolási megoldások az egészség- és környezettudatosság jegyében
4.
Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogram (MÁESZ) - laktózintolerancia rizikófelmérő kérdőíveinek elemzése, értékelése (2014-2018)
5.
A vajúdás alatti táplálkozás és folyadékfogyasztás multidiszciplináris megközelítése : 2. r.
6.
Vegetáriánus étrend anyaként és gyermekként - kockázatok és mellékhatások a táplálkozástudomány tekintetében
7.
Az étrendi polifenolok epigenetikai jelentősége és potenciális betegségmegelőző szerepük
8.
Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI