Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Zentai Andrea - Kapcsolódó tételek


1.  2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
2.  Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
3.  Az egészséges táplálkozást ösztönző iskola program
4.  A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása : 1. r.
5.  A fogyasztók növényvédőszer-maradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész
6.  Az idősödő szervezet táplálkozással összefüggő változásai
7.  Inzulinrezisztencia és policisztásovárium-szindróma életmódi kezelése
8.  A magyar időskorú lakosság tápláltsági állapota
9.  Nemzeti élelmiszer-összetételi adatbázisok főbb jellemzői és felhasználásuk
10.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
11.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 2. [r]., A magyar lakosság energia- és makrotápanyag-bevitele
12.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 3. [r.], A magyar lakosság vitaminbevitele
13.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 4. [r.], A magyar lakosság makroelem-bevitele
14.  Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat - OTÁP2009. : 5.[r.], A magyar lakosság mikroelem-bevitele
15.  Táplálkozási ajánlás készül az idős korosztály részére : fontos a kockázati tényezők azonosítása
16.  Táplálkozási prioritások népegészségügyi jelentősége
17.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.
18.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben
19.  Új nemzeti táplálkozási ajánlást állított össze az OGYÉI az idősek egészségének megóvása érdekében : táplálkozási ajánlás

  Mind kijelölve: