Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Turcsán Judit - Kapcsolódó tételek


1.  Egy egészségnap eredményei - tápláltságiállapot-vizsgálat Békés megye elmaradott kistérségeiben
2.  Hitek és tévhitek a védőoltással kapcsolatban
3.  Kilenc-tizenkét éves gyermekek tápláltsági állapotának vizsgálati eredménye Békés megyében
4.  A kisgyermekek vírusos hasmenésének kezelési attitűdjei a magyar lakosság körében
5.  Külföldi hallgatók egészségmagatartásának és életmódbeli szokásainak felmérése a COVID-19-pandémia alatt
6.  A mikrobiom összetételének jelentősége a kolorektális daganatok megelőzésében
7.  A mikroorganizmusok hőtűrését befolyásoló tényezők az élelmiszerekben
8.  Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
9.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
10.  Élelmiszerekben felhasznált emulgeálószerek (E471) hatásának vizsgálata a gyulladásos folyamatokban szerepet játszó gének (ALOX12, ALOX5, PTGS2) expressziójára
11.  Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója

  Mind kijelölve: