Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szeitzné Szabó Mária - Kapcsolódó tételek


1.  Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban
2.  Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése
3.  "Egészséges táplálkozás életmódváltoztatással" program tapasztalatai az ÁNTSZ Fővárosi Intézetében
4.  Foszfortartalmú adalékanyagok szerepe a vesebetegek étrendjében
5.  Foszfátok élelmiszereinkben: előnyök és kockázatok
6.  Kockázatelemzésen alapuló élelmiszer-biztonság: változó világ, változó veszélyek
7.  A melamin-botrány és annak következményei
8.  Mikotoxinok álarcban - új takarmány- és élelmiszerbiztonsági kihívás?
9.  A nyomon követhetőség alapelvének kialakulása és érvényesülése az Európai Unió jogi követelményrendszerében
10.  Szemelvények az élelmiszerbiztonság történelméből
11.  A szikvízkészítő ipar múltja és jelene : Budapesten előállított szikvizek toxikológiai és mikrobiológiai megítélése
12.  Élelmiszer eredetű megbetegedések : 2. r., Tények, tendenciák, teendők

  Mind kijelölve: