Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

MYCOTOXINOK - Kapcsolódó tételek


1.  Alternaria mycotoxins in black rot lesion of tomato fruit conditions and regulation of their production
2.  Antineoplastic potential of mycotoxins
3.  Baromfi-immunglobulinok lehetséges alkalmazásai a mikotoxin-környezetterhelések és a humánérintettség fókuszában
4.  Egy LC-MS/MS alapú élelmiszervizsgálati módszer nemzetközi szabványosítása: egységesen elfogadott vizsgálati eljárás kidolgozása Alternaria toxinokra
5.  A glifozát maradékainak jelenléte környezetünkben, és analitikai meghatározásának lehetőségei
6.  Immunotoxicity testing of mycotoxins T-2 and patulin on Balb/c mice
7.  Lisztérzékenyek számára előállított, különleges táplálkozási célra szánt élelmiszerek glutén- és mikotoxin-szennyezettségének vizsgálata
8.  Mikotoxinok az élelmiszerekben : toxikus hatások, idegrendszeri változások biomonitorozása
9.  Mikotoxinok táplálkozás-egészségügyi vonatkozásai
10.  Ochratoxin a contamination of cereal grains and coffee in Hungary in the year 2001
11.  Passage of some heavy metals, nitrates and mycotoxins in the food chain
12.  Phytotoxicity of pathogenic fungi and their mycotoxins to cereal seedling viability
13.  Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel
14.  Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 1. r., Növényvédőszer-maradékok
15.  Élelmiszereink mikotoxin- és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése : 2. r., Mikotoxinok
16.  Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről

  Mind kijelölve: