Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Rodler Imre - Kapcsolódó tételek


1.  Ajánlások 7-14 éves gyermekek közétkeztetési ellátásához 2004.
2.  Calicivírus járványok Magyarországon 2006-ban
3.  Dioxin és az emberi szervezet : az áruk szabad áramlása nem egyenlő azok kontroll nélküli áramlásával
4.  Az egészséges táplálkozás és a daganatos betegségek megelőzése
5.  Az egészséges táplálkozásról
6.  Fenyvessy munkássága és hatása : Ahogy én láttam
7.  A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
8.  Háború, migráció, táplálkozás, tápláltsági állapot a volt Jugoszlávia területén a 20. század kilencvenes éveiben
9.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
10.  Semmelweis napi ünnepi beszéd : 2007. junius 29.
11.  Szekunder tumorok prevenciójának lehetőségei : 1. [r.], In vivo cisplatin kezelés hatása onkogének korai aktivációjára
12.  A táplálkozás szerepe a rákbetegség kialakulásában : 2. r.
13.  A táplálkozás és az életmód szerepe a rákbetegség kialakulásában
14.  Táplálkozás és környezet
15.  Táplálkozási ajánlások a magyarországi felnőtt lakosság számára
16.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004
17.  A túlsúly és elhízás, valamint a daganatos kockázat
18.  Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
19.  Az élelmiszer eredetű megbetegedések nemzetközi vonatkozásai
20.  Az élelmiszerbiztonság helyzete és a javítását célzó nemzeti és nemzetközi stratégiák
21.  Az élelmiszerbiztonság humán-egészségügyi vonatkozásai
22.  Az élelmiszerek és a táplálkozás közegészségügyi hatása

  Mind kijelölve: