Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMEZÉS - Kapcsolódó tételek

<< 1 2 >>

1.  Ajánlások a hazai élelmezés- és táplálkozáspolitika kialakításához
2.  Dietetika, élelmezés és étkeztetés
3.  Egy felmérés tanulsága : [2. r.]
4.  Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
5.  A Fodor József Közegészségügyi Központ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézete 50 éves működése és feladatai a jövőben
6.  Gyermekélelmezés - étrendkészítés
7.  Gyermekélelmezés: az iskolai ebéd zsír és koleszterin-tartalmának összehasonlítása a táplálkozási előírásokkal
8.  A gyógyélelmezésről
9.  Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
10.  A hazai élelmezés-egészségügy alakulása, eredmények és feladatok
11.  A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
12.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
13.  Az intézményi táplálás színvonala, mint a betegelégedettség-mérés része
14.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint -egészségügyi következményei
15.  A kadmium anyagforgalma és a terhelés élelmezéstoxikológiai, valamint-egészségügyi következményei
16.  A kémizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben
17.  A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
18.  A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
19.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
20.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
21.  A kórházi betegélelmezésről : 3. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
22.  A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
23.  A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
24.  A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
25.  A környezettudatosság felmérése a magyar közétkeztetésben
26.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 1. r.
27.  Közbeszerzés a közétkeztetésben : 2. r.
28.  A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
29.  Minőségbiztosítás az élelmezés- és táplálkozásegészségügyben
30.  A nyári idegenforgalmi szezon élelmezés-egészségügyi tapasztalatai
31.  Az OGYÉI tevékenységei a közétkeztetésért
32.  Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Szakkönyvtára
33.  Az Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet Módszertani levelei: Táplálkozási ajánlások az egészséges felnőtt magyar lakosság számára
34.  Az OÉTI szerepe a kemizáció élelmezésegészségügyi veszélyeinek elhárításában
35.  Szociális nyári gyermekétkeztetés - egy rendelet tanulságai
36.  Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
37.  Számítógép az élelmezés szolgálatában
38.  "Táplálkozási Fórum az oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok és élelmezésvezetők részére" : Hotel Agro, Budapest, 2001. április 23-24.
39.  A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
40.  A világélelmezési csúcstalálkozó : [Róma], 1996. november 13-17.
41.  Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben
42.  Élelmezés- és táplálkozásegészségügy : országos összefoglaló értékelés az 1999. évi munkáról
43.  Élelmezés- és táplálkozáspolitika Magyarországon
44.  Élelmezés- és táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság Fodor József munkásságában és ma
45.  Az élelmezésben keletkező veszélyes hulladékok : tájékoztató a használt olajok és zsiradékok országos begyűjtésének technikai feltételrendszeréről, a begyűjtés gyakorlati tapasztalatairól
46.  Élelmezés-egészségügyi szempontból jelentős clostridiumok
47.  Élelmezési feladatok az Egészségügyi Gyermekotthonban
48.  Az élelmezési normákkal kapcsolatban feltett kérdések kiértékelése
49.  Élelmezési szolgáltatás outsourcing megoldása : kórházi tapasztalatok egy eset kapcsán
50.  Az élelmezésvezetők országos fórumáról : [Gyula, 1995. ápr. 27-29.]

  Mind kijelölve:         



<< 1 2 >>