Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Molnár Pál - Kapcsolódó tételek


1.  A 60 éves Élelmiszervizsgálati Közlemények - az elmúlt 30 év tükrében
2.  Alakfelismerési kutatások néhány eredménye érzékszervi élelmiszer-minősítő módszerek továbbfejlesztéséhez sütőipari termékekre
3.  Beszámoló a "Kémia és táplálkozás" című ankétról
4.  Ionszelektiv elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában
5.  Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában
6.  Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és a tápérték jelölése
7.  Tehéntej meghatározása hazai sajtokban izoelektromos fókuszálással
8.  Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében
9.  Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése
10.  Az új Magyar Élelmiszertörvény

  Mind kijelölve: