Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZER-FELDOLGOZÓ IPAR - Kapcsolódó tételek


1.  Az almatermésű gyümölcshéjak kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
2.  A ciklodextrinek, mint a legsokoldalúbb makrociklusok
3.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
4.  Egészségmegőrző baktériumok
5.  A fotoakusztikus spektroszkópia (PAS) alkalmazási lehetősége az élelmiszeripari nyers- és adalékanyagok minősítésében
6.  Korszerű, összetett tisztító- és fertőtlenítőszerek az élelmiszeriparban
7.  Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra
8.  A NIR/NIT spektroszkópia alkalmazása az élelmiszerminősítésben
9.  Reformuláció és felelős reklámozás megjelenése a mindennapokban
10.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
11.  A XXI. század kihívásai az élelmiszer-csomagolás szakterületén : 1. r., A csomagolásfejlesztés különböző szempontjainak bemutatása
12.  Élelmiszer-csomagolások anyagai a minőségvédelem szolgálatában : 2. r., A csomagolási feladatokat kiszolgáló géprendszerek
13.  Az élelmiszeripar kiemelt célcsoportja: a gyermek
14.  Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása

  Mind kijelölve: