Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Bíró György - Kapcsolódó tételek


1.  A bél mikrobióta kapcsolata az egészséggel és betegséggel : irodalmi áttekintés
2.  A D-vitamin újonnan felismert funkciói
3.  Elhízott egyének lipidjei és lipid peroxidációs paraméterei alacsony erengiájú diéta előtt és után
4.  Az elhízás kezelése és megelőzése: táplálkozás, testmozgás, orvosi lehetőségek : hazai szakmaközi ajánlás
5.  Az elhízás kockázatát növelő környezeti tényezők, különös tekintettel az élet első 1000 napjára
6.  Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
7.  Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
8.  Európai táplálkozástudományi konferencia Norvégiában
9.  Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
10.  A fruktóz története
11.  Gondolatok a genetika és a táplálkozás kapcsolatáról
12.  Az időskorúak táplálkozása : 1. r., Általános jellemzés, makrotápanyagok
13.  Az időskorúak táplálkozása : 2. r., Mikrotápanyagok (vitaminok, makro- és mikroelemek)
14.  In memoriam Prof. Dr. Dr. h. c. Somogyi János
15.  Javaslat a megelőzés reformjának főbb elemeire
16.  A" kalcium probléma" - táplálkozási oldalról
17.  A környezethigiéne az ember egészségéért
18.  A közösség egészsége - a múlt és a hogyan tovább
19.  A lakosság táplálkozásának főbb jellemzői az elmúlt évtizedben
20.  A lakossági jódellátás problémái 1988-ban
21.  A magas színvonalú élelmezés a helyes táplálkozás alapjai: táplálkozás-epidemiológiai áttekintés
22.  A magnéziumpótlás jelentősége a mindennapokban
23.  A magyarországi lakosság egy csoportjának táplálkozási vizsgálata 1992-1994 között
24.  A magyarországi táplálkozás jellemzői
25.  Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
26.  Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
27.  Nemzetközi együttműködés az élelmiszerek közvetítette megbetegedések megelőzésére
28.  Nyomelemellátottság Magyarországon
29.  Probiotikumok : baktériumok az egészség megőrzésében
30.  Szénhidrátok a táplálkozásban: élettani áttekintés, a bevitel hazai jellemzői
31.  A szív- és érrendszeri megbetegedésekkel összefüggő szérumlipid-paraméterek egy magyar szubpopulációban
32.  Sóból is megárt a sok
33.  Tapasztalatok az optimális táplálkozás bevezetéséről a 7-14 éves napközis gyermekek étkeztetésében
34.  Teljes napi étrendek mikroelem tartalma
35.  Teljes napi étrendek élelmi (diétás) - rost tartalmának tanulmányozása
36.  Tisztelt Szerkesztőség!
37.  Tudomány és gyakorlat - az Osztrák Táplálkozási Társaság 2010. évi konferenciáján
38.  A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában : irodalmi áttekintés
39.  Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
40.  Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
41.  A táplálkozástudományi kutatások eredményeinek felhasználása a gyógyítás gyakorlatában
42.  Vitaminveszteség a különböző ételkészítési eljárások során
43.  Változások a vitaminoknál: kevés az elegendő?
44.  Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után
45.  Állítások az élelmiszerek csomagolásán : útjelzők a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz
46.  Ásványi anyagok
47.  Ételfertőzések, ételmérgezések Magyarországon 1984-1996 között

  Mind kijelölve: