Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Turcsďż˝n Judit - Kapcsolódó tételek
1.
Egy egészségnap eredményei - tápláltságiállapot-vizsgálat Békés megye elmaradott kistérségeiben
2.
Hitek és tévhitek a védőoltással kapcsolatban
3.
Kilenc-tizenkét éves gyermekek tápláltsági állapotának vizsgálati eredménye Békés megyében
4.
A kisgyermekek vírusos hasmenésének kezelési attitűdjei a magyar lakosság körében
5.
Külföldi hallgatók egészségmagatartásának és életmódbeli szokásainak felmérése a COVID-19-pandémia alatt
6.
A mikrobiom összetételének jelentősége a kolorektális daganatok megelőzésében
7.
A mikroorganizmusok hőtűrését befolyásoló tényezők az élelmiszerekben
8.
Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
9.
Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
10.
Élelmiszerekben felhasznált emulgeálószerek (E471) hatásának vizsgálata a gyulladásos folyamatokban szerepet játszó gének (ALOX12, ALOX5, PTGS2) expressziójára
11.
Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI