Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Orbďż˝n Csaba - Kapcsolódó tételek
1.
A C-vitamin-tartalom és a peroxidáz enzim aktivitásának változása különböző típusú és érettségi stádiumú paprikákban a tárolás során
2.
A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
3.
Az idiopátiás granulomatózus mastitis : egy ritka kórkép előfordulása osztályunkon
4.
J-pouchcsal rekonstruált proctocolectomia során PPH-géppel készített ileoanalis anastomosis : tapasztalataink 88 eset kapcsán
5.
A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
6.
A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
7.
Különböző csíranövények antioxidáns aktivitásának meghatározása
8.
Metabolikus sebészeti tevékenységünk, 2010-2016
9.
Minimálisan invazív oesophagusreszekció nyaki anastomosissal (McKeown-műtét) : tapasztalataink 20 eset kapcsán
10.
Nagy Attila professzor 70 éves
11.
Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
12.
Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI