Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Orbďż˝n Csaba - Kapcsolódó tételek


1.  A C-vitamin-tartalom és a peroxidáz enzim aktivitásának változása különböző típusú és érettségi stádiumú paprikákban a tárolás során
2.  A fehér káposzta C-vitamin-tartalmának és peroxidáz enzimformáinak aktivitásváltozása a tárolás során
3.  Az idiopátiás granulomatózus mastitis : egy ritka kórkép előfordulása osztályunkon
4.  J-pouchcsal rekonstruált proctocolectomia során PPH-géppel készített ileoanalis anastomosis : tapasztalataink 88 eset kapcsán
5.  A ketogén diéta hatásmechanizmusa epilepsziában és a további, dietetikai szempontú kutatások lehetséges irányvonalai
6.  A közép-kelet-európai országok táplálkozási szokásainak, valamint a lakosság kalcium- és D-vitamin-felvételének összehasonlító vizsgálata
7.  Különböző csíranövények antioxidáns aktivitásának meghatározása
8.  Metabolikus sebészeti tevékenységünk, 2010-2016
9.  Minimálisan invazív oesophagusreszekció nyaki anastomosissal (McKeown-műtét) : tapasztalataink 20 eset kapcsán
10.  Nagy Attila professzor 70 éves
11.  Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
12.  Vörösszőlő-mag és származékai az egészség szolgálatában

  Mind kijelölve: