Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Nďż˝meth Csaba - Kapcsolódó tételek
1.
Az akut coronaria szindróma morbiditási és mortalitási adatai a dél-dunántúli régióban 1999 és 2002 között
2.
Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
3.
A COVID-19 pandémia hatása egy megyei vezető kórház működésére
4.
Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
5.
Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
6.
Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
7.
Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
8.
A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI