Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Nďż˝meth Csaba - Kapcsolódó tételek


1.  Az akut coronaria szindróma morbiditási és mortalitási adatai a dél-dunántúli régióban 1999 és 2002 között
2.  Az anyatej melletti legjobb természetes fehérjeforrásunk: a tojásfehérje
3.  A COVID-19 pandémia hatása egy megyei vezető kórház működésére
4.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 1. r., Technológiai újdonságok
5.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 2. r., Újdonságok a termékfejlesztésben
6.  Egészséges, biztonságos tojástermékek az időskori fehérjepótláshoz : 3. r., Élőflórás ToTu termékek megfelelő aminosav- és fehérjepótlás a Covid-19 járvány idején
7.  Egészséges fehérje termékek idősek számára a zsírtartalom csökkentésének lehetőségei omlett (rántotta) alapok fejlesztésében
8.  A nagy hidrosztatikus nyomású technológia tojásfehérjére gyakorolt hatásai : optimális fehérje termékek előállítása az időskorúak számára

  Mind kijelölve: