Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Lďż˝sztity Radomir - Kapcsolódó tételek
1.
Béta-glükánok a gabonákban - kémiájuk és táplálkozásélettani szerepük
2.
Genetikailag módosított növények - új perspektíva az élelmiszer-tudományban vagy új táplálkozási és környezeti veszélyforrások?
3.
A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
4.
Szaponinok az élelmiszerekben - biológiai hatásuk és táplálkozási szerepük
5.
A szaponinok mint bioaktív vegyületek : rövid irodalmi áttekintés
6.
Természetes antioxidánsok antioxudatív hatásának meghatározása
7.
Az élelmiszeranalitika helyzete és várható fejlődési trendjei az EURO FOOD CHEM VIII. konferencia tükrében
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI