Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Horvďż˝th Zoltďż˝nnďż˝ - Kapcsolódó tételek
1.
Az antioxidánsok szerepe az egészségmegőrzésben
2.
A diabétesz étrendi kezelése : mesterséges édesítőszerek, cukorhelyettesítők, étrendkiegészítők
3.
A dietetikushallgatók pályaorientációs és munkaerő-mobilitási elképzeléseinek felmérése
4.
Dietetikusképzési programok elemzése
5.
A D-vitamin az újabb vizsgálatok tükrében
6.
Elsavasodás - lúgosítás? : az étrend szerepe a sav-bázis-egyensúly fenntartásában
7.
Elsavasodás? Lúgosítás? Az étrend szerepe a sav-bázis-egyensúly fenntartásában
8.
Gondolatok a táplálékallergia megelőzéséről és diétájáról
9.
Idült veseelégtelenség
10.
Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
11.
A könyvtárak és a tudományok digitális evolúciójának hálózati konvergenciája
12.
Középiskolások táplálkozási szokásai
13.
A mellékhere adenomatoid tumora
14.
Obezitáspolitika : az elhízás terjedésének megakadályozását szolgáló stratégiák nemzetközi összehasonlító elemzése
15.
Omega-3 zsírsavak szerepe az egészség megőrzésében
16.
Szokásaink fogságában az egészségügyi ellátások során : "így szoktuk csinálni"
17.
Táplálkozási attitűdöt formáló betegedukációs program kidolgozása és bemutatása
18.
A táplálékallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI