Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Henter Izabella - Kapcsolódó tételek
1.
Az alapellátásból kórházba került betegek körében végzett tápláltsági állapotszűrés eredményei
2.
Amerikai Táplálkozási Ajánlás 2015-2020 : rövid ismertetés
3.
A betegségekhez társuló malnutrició megelőzése és kezelése mesterséges táplálás terápiával : enterális szonda-táplálás
4.
Betegtájékoztatás és dietetika
5.
Bizonyítékokkal alátámasztott táplálásterápia
6.
Crohn- és vastagbél-gyulladásos betegek diétája és a klinikai tápszerek
7.
A decubitus rizikófelmérése, prevenciója és kezelése
8.
Dietetika, élelmezés és étkeztetés
9.
A dietetikus helye és szerepe az otthoni szakápolásban : kik is a dietetikusok - mivel foglalkoznak?
10.
Egy felmérés tanulsága
11.
Egy felmérés tanulsága : [2. r.]
12.
Egy hiányzó láncszem az alapellátásból
13.
Az egészségügyi szerkezetváltás hatása a kórházi betegétkeztetés körülményeire
14.
Fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedő betegek táplálkozási szokásai
15.
K-vitamin-antagonista kezelés és étrend
16.
A kórházban dolgozó dietetikusok helyzete 2005 végén
17.
Lúgosítás, lúgosító étrend
18.
A magánegészségügy az egészségtudatosság oldaláról
19.
Pillanatfelvétel a budapesti gyermekdietetikai ellátásról
20.
A praxisközösségi működés tapasztalatai a dietetikus szemszögéből
21.
A stroke ápolása
22.
A szociális intézményekben élők tápláltsági állapota
23.
Szociális otthonokban végzett tápláltságiállapot-szűrés (MUST) eredménye
24.
Szondán keresztül adott kórházi turmixok : komplex táplálkozás-egészségügyi vizsgálat
25.
A tisztítókúrák tisztázása
26.
Táplálkozás a számok tükrében : ajánlásoktól az elfogyasztott ételig
27.
A tápláltsági állapot meghatározásának jelentősége : 1. r.
28.
A tápláltsági állapot meghatározásának jelentősége : 2. r., Hazai vizsgálat eredményei, tapasztalatok, javaslatok
29.
A táplálásterápia a komplex kezelés része
30.
A táplálásterápia jelentősége krónikus obstruktiv tüdőbetegségben
31.
A WHO Gyermekkori Elhízás Leküzdésére Alakult Bizottságának jelentése 2016
32.
Az életmód és étrend hatása a K-vitamin antagonista antikoaguláns kezelésre a dietetika szemszögéből
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI