Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Gilingernďż˝ Pankotai Mďż˝ria - Kapcsolódó tételek
1.
Biotermék - mint új minőségi követelmény
2.
A bogyós gyümölcsök antioxidáns tulajdonságai
3.
A C-vitamin-tartalom és a peroxidáz enzim aktivitásának változása különböző típusú és érettségi stádiumú paprikákban a tárolás során
4.
Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
5.
Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
6.
A hajtatott zöldségek minősége
7.
Nagy antocianintartalmú gyümölcsök antioxidáns hatóanyagainak változása feldolgozás során
8.
Obezitáspolitika : az elhízás terjedésének megakadályozását szolgáló stratégiák nemzetközi összehasonlító elemzése
9.
Sült zöldségek alkalmazhatóságának vizsgálata ketogén diétában
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI