1. | | | Biotermék - mint új minőségi követelmény
|
2. | | | A bogyós gyümölcsök antioxidáns tulajdonságai
|
3. | | | A C-vitamin-tartalom és a peroxidáz enzim aktivitásának változása különböző típusú és érettségi stádiumú paprikákban a tárolás során
|
4. | | | Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
|
5. | | | Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
|
6. | | | A hajtatott zöldségek minősége
|
7. | | | Nagy antocianintartalmú gyümölcsök antioxidáns hatóanyagainak változása feldolgozás során
|
8. | | | Obezitáspolitika : az elhízás terjedésének megakadályozását szolgáló stratégiák nemzetközi összehasonlító elemzése
|
9. | | | Sült zöldségek alkalmazhatóságának vizsgálata ketogén diétában
|