Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Fehďż˝r Andrďż˝s - Kapcsolódó tételek
1.
Egyetemi hallgatók élelmiszer-vásárlói magatartásának kvalitatív vizsgálata a COVID-19 idején
2.
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások megítélése dietetikus szemszögből
3.
Hogyan segíthet a Projekt és Portfolió Menedzsment a projektvezetésben?
4.
Innovatív információtechnológiai megoldás az otthoni és klinikai betegápolás szolgálatában
5.
Az internet hatása a magyar élelmiszerfogyasztók tájékozódására az egészség-tudatosság szempontjából
6.
Keményítők gélesedési hőmérsékletének meghatározása termoanalitikai és reológiai módszerekkel
7.
K+F a betegellátás korszerűsítésért: krónikus gyermekbetegek otthoni ápolásához integrált mechatronikai és informatikai környezet fejlesztése
8.
Központi gyógyszerellátás kiszervezése az INFCARE8 projekt fejlesztéseinek segítségével
9.
Makromolekulás gélek szerkezetének vizsgálata : 1. [r.] A folyásgörbék elemzése
10.
Makromolekulás gélek szerkezetének vizsgálata : 2. [r.], A viszkozitásgörbék elemzése
11.
Projektvezetés elmélete és gyakorlata
12.
Szemmozgások elemzése tradicionális és újszerű vizuális tesztkörnyezetben: a háttérkép disztraktor hatása a szakkádikus paraméterekre
13.
A vér-agy gát szerepe, felépítése és gyógyszerészeti vonatkozásai
14.
Új képalkotó technológiák az igazságügyi szakértői munkában: hogyan kerül a szkenner a boncasztalra?
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI