Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Bďż˝rďż˝ Gyďż˝rgy - Kapcsolódó tételek
1.
A bél mikrobióta kapcsolata az egészséggel és betegséggel : irodalmi áttekintés
2.
A D-vitamin újonnan felismert funkciói
3.
Elhízott egyének lipidjei és lipid peroxidációs paraméterei alacsony erengiájú diéta előtt és után
4.
Az elhízás kezelése és megelőzése: táplálkozás, testmozgás, orvosi lehetőségek : hazai szakmaközi ajánlás
5.
Az elhízás kockázatát növelő környezeti tényezők, különös tekintettel az élet első 1000 napjára
6.
Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
7.
Az Első Magyarországi Reprezentatív Táplálkozási Vizsgálat: az eredmények áttekintése
8.
Európai táplálkozástudományi konferencia Norvégiában
9.
Felnőttek vasellátottságának jellemzői Magyarországon
10.
A fruktóz története
11.
Gondolatok a genetika és a táplálkozás kapcsolatáról
12.
Az időskorúak táplálkozása : 1. r., Általános jellemzés, makrotápanyagok
13.
Az időskorúak táplálkozása : 2. r., Mikrotápanyagok (vitaminok, makro- és mikroelemek)
14.
In memoriam Prof. Dr. Dr. h. c. Somogyi János
15.
Javaslat a megelőzés reformjának főbb elemeire
16.
A" kalcium probléma" - táplálkozási oldalról
17.
A környezethigiéne az ember egészségéért
18.
A közösség egészsége - a múlt és a hogyan tovább
19.
A lakosság táplálkozásának főbb jellemzői az elmúlt évtizedben
20.
A lakossági jódellátás problémái 1988-ban
21.
A magas színvonalú élelmezés a helyes táplálkozás alapjai: táplálkozás-epidemiológiai áttekintés
22.
Magnézium szerepe a mindennapokban
23.
A magnéziumpótlás jelentősége a mindennapokban
24.
A magyarországi lakosság egy csoportjának táplálkozási vizsgálata 1992-1994 között
25.
A magyarországi táplálkozás jellemzői
26.
Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
27.
Mikrotápanyagokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátottság hatása a kognitív funkciókra
28.
Nemzetközi együttműködés az élelmiszerek közvetítette megbetegedések megelőzésére
29.
Nyomelemellátottság Magyarországon
30.
Probiotikumok : baktériumok az egészség megőrzésében
31.
Szénhidrátok a táplálkozásban: élettani áttekintés, a bevitel hazai jellemzői
32.
A szív- és érrendszeri megbetegedésekkel összefüggő szérumlipid-paraméterek egy magyar szubpopulációban
33.
Sóból is megárt a sok
34.
Tapasztalatok az optimális táplálkozás bevezetéséről a 7-14 éves napközis gyermekek étkeztetésében
35.
Teljes napi étrendek mikroelem tartalma
36.
Teljes napi étrendek élelmi (diétás) - rost tartalmának tanulmányozása
37.
Tisztelt Szerkesztőség!
38.
Tudomány és gyakorlat - az Osztrák Táplálkozási Társaság 2010. évi konferenciáján
39.
A táplálkozás jelentősége a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és kialakulásában : irodalmi áttekintés
40.
Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
41.
Táplálkozási ajánlások egészséges felnőttek számára
42.
A táplálkozástudományi kutatások eredményeinek felhasználása a gyógyítás gyakorlatában
43.
Vitaminveszteség a különböző ételkészítési eljárások során
44.
Változások a vitaminoknál: kevés az elegendő?
45.
Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után
46.
Állítások az élelmiszerek csomagolásán : útjelzők a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz
47.
Ásványi anyagok
48.
Ételfertőzések, ételmérgezések Magyarországon 1984-1996 között
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI