Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Antal Magda - Kapcsolódó tételek
1.
Colorectalis tumorban szenvedő betegek tápláltsági állapota és antioxidáns-státusza
2.
Csokoládé - isteni eledel, vagy bűnös étek?
3.
D-vitamin- és kalciumellátottság gyermek- és serdülőkorban
4.
Az elhízás egészségügyi következményei
5.
Emésztés, felszívódás, transzport, kiválasztás
6.
Az epidemiológiai vizsgálatokban alkalmazható néhány mérőmódszer a serdülőkori elhízás megítélésére
7.
Az E-vitamin szerepe az egészség megőrzésében
8.
Fiatalkori elhízás és emelkedett vérnyomás diagnosztikájában alkalmazható határértékek, hazai reprezentatív felmérés alapján
9.
A fővárosi lakosság antioxidáns státuszát jellemző néhány paraméter a vérben
10.
A hagyományostól eltérő táplálkozási formák
11.
Hazai reprezentatív felmérés a középiskolás fiatalok táplálkozási és életmódbeli szokásairól
12.
Időskorúak antropometriai paraméterei és azok összefüggése a vérnyomásértékkel
13.
A" kalcium probléma" - táplálkozási oldalról
14.
Kardiovaszkuláris rizikó tényezők tanulmányozása peri- és posztmenopauzában
15.
Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
16.
Lipid analízis bioMérieux tesztekkel
17.
A magyarországi élelmezés- és táplálkozáspolitika irányelvei
18.
Mit kell tudni az ILSI-ről?
19.
Az n-3 többszörösen telítetlen zsírsavak enteralis adása akut pancreatitisben - előzetes eredmények
20.
Az oligofruktóz hatásának vizsgálata elhízottakban
21.
Országos Reprezentatív Táplálkozásegészségügyi Szűrővizsgálat Középiskolákban című konferencia : 2001. május 17.
22.
Reprezentatív táplálkozás-egészségügyi szűrővizsgálat fővárosi középiskolákban
23.
Short term oral toxicity study of P-amino-benzoic acid in rat
24.
Szemléletváltás a zsírszövet megítélésében
25.
Szénhidrátok helye az egészséges táplálkozásban
26.
Szénhidrátok táplálkozás-élettani megítélése
27.
Szénhidrátok és az egészség
28.
A szív- és érrendszeri megbetegedésekkel összefüggő szérumlipid-paraméterek egy magyar szubpopulációban
29.
Szójafehérje hatása hospitalizált idős nők lipid és mikroelem statusára
30.
A születési testtömeg és a gyermekkori elhízás kapcsolata egy fővárosi felmérés alapján
31.
A tejfogyasztás élettani hatásai
32.
Terhes nők energia- és tápanyagellátottságának nyomon követése
33.
A táplálkozás aktuális kérdései terhességben
34.
Táplálkozás és légszennyezettség
35.
A táplálkozás-epidemiológiában alkalmazható biokémiai mutatók
36.
Táplálékallergia
37.
Tévhitek és szélsőségek a lakosság táplálkozásában
38.
Többszörösen telítetlen zsírsavak jelentősége a táplálkozásban
39.
Van kitüntetett mérőmódszer az elhízás megállapítására?
40.
Vasellátottság - vasszupplementáció
41.
A vashiány kedvezőtlen élettani hatásai, felismerése és megelőzése
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI