Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=41815
MOB:2002/4
Szerzők:Grgurics István
Tárgyszavak:KÖLTSÉGEK ÉS KÖLTSÉGELEMZÉS; ÉLELMEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK; ÉLELMISZER-TECHNOLÓGIA
Folyóirat:Egészségügyi Gazdasági Szemle - 2002. 40. évf. 2. sz.


  Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével / Grgurics István
  Bibliogr.: p. 212. - Abstr. hun., eng., ger.
  In: Egészségügyi Gazdasági Szemle. - ISSN 0013-2276. - 2002. 40. évf. 2. sz., p. 209-215. : ill.